Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi geri istiyorum :(

Hebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
56
0
86
İstanbul
Arkadaşlar ilk önce saçım böyleydi.daha sonra akınca bende evde palette altın karamele boyadım saçımı.ancak turuncu gibi renk oldu,beğenmedim bende.şimdi yine bu renge dönebilmem için hangi renge boyamayılım sizce???

Arkadaşlar ilk önce saçım böyleydi.daha sonra akınca bende evde palette altın karamele boyadım saçımı.ancak turuncu gibi renk oldu,beğenmedim bende.şimdi yine bu renge dönebilmem için hangi renge boyamayılım sizce???

çok güzel bi renkmiş gerçekten bakırlı bi kahve tonuna boyamalısın bence . iki boyayı karıştırabilirsin de

benden de bir tavsiye koleston gizemli kahveye boyayabilirsin. hafif bakır tonu ve kahve karısımı ışıltılı duruyor daha önce denediğim bir renktir. :34:

bu ne renk çok hoş. gizemli kahve ve terrakotta karışımı olabilir.

Son düzenleme:
45458_kucuk.jpg

kapuçino kahve cnm istediğin saç rengi resimde görebilirsin

canım bu ne renk acaba yaa çok hoş

Back
X