Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Rengi Nasil Elde Edebilirim?

UnicornMel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
4
0
1
27
Merhaba hanimlar,
Ben sacimi bakira boyuyorum, ilk 3 defa kuafore boyattim, basta kizilimsi oluyor ve zamanla akip sari denecek kadar acik bir turuncuya donuyor. Son 2 boyami annem yapti ve ilkinde L'oreal Sultan Bakiri + Palette tarcin bakirini karistirdik, cok cabuk akti. Sonrasinda Garnier bakir kizil kullandim yine tarcin bakir karistirarak, basta tam istedigim gibi oldu, ama yine akti tabii ki :) Icinde t.bakir attigim icin mi o istedigim rengi yakalayamiyorum emin degilim...

Gecen bir model gordum. Tam olarak istedigim renkteydi saclari. Boyadan, renklerden anlayaniniz varsa hangi boya olabilecegini, numaralarini, en azindan alternatifleri ve renk hakkinda bilgi verebilirse cok mutlu olurum :-)

Fotograflari asagiya koyuyorum...

Eklentiler

• IMG_20170925_141839_184.webp
    IMG_20170925_141839_184.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20170925_141831_093.webp
    IMG_20170925_141831_093.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20170925_141707_239.webp
    IMG_20170925_141707_239.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20170925_141657_955.webp
    IMG_20170925_141657_955.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Konuyu uplamak amacı ile... Hiç yardımcı olabilecek yok mu? Yapmış olan veya yapan tanıdığı olan daha önce ? Hangi numaralarda boyalar kullanılmış olabilir? :'(

Ben numara veremem ama arkadaşım kullandı bu tonlarda , bu renkler çok çabuk akıyor. Yani siz neyle boyarsanız boyayın akacak.

En mantıklısı kuaförde boyatmak sanki,düzenli dip boya yaptırırsanız daha kullanışlı olur:KK51:

Oncelikle tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin. :) Kuaforlerin kullandigi boyalari bildigimiz surece onlar gibi boyayabiliriz gibi geliyor bana ve ogrenci oldugum icin kuaforde boyatmak luks gibi geliyor artik... Bu renkler cok cabuk akiyor maalesef ama akinca benimki baya sarimsi turuncuya donuyor, bu sanirim akinca daha kizila donuk kalir, sari gibi olmaz bence :'s

Merhaba hanimlar,
Ben sacimi bakira boyuyorum, ilk 3 defa kuafore boyattim, basta kizilimsi oluyor ve zamanla akip sari denecek kadar acik bir turuncuya donuyor. Son 2 boyami annem yapti ve ilkinde L'oreal Sultan Bakiri + Palette tarcin bakirini karistirdik, cok cabuk akti. Sonrasinda Garnier bakir kizil kullandim yine tarcin bakir karistirarak, basta tam istedigim gibi oldu, ama yine akti tabii ki :) Icinde t.bakir attigim icin mi o istedigim rengi yakalayamiyorum emin degilim...

Gecen bir model gordum. Tam olarak istedigim renkteydi saclari. Boyadan, renklerden anlayaniniz varsa hangi boya olabilecegini, numaralarini, en azindan alternatifleri ve renk hakkinda bilgi verebilirse cok mutlu olurum :-)

Merhaba hanimlar,

palette 7-77 kullanıyordum ben..

Yeniden tesekkur ederim cevaplar icin :)
Palette 7.77 hic denemedim ama aldigim sultan bakiri, bakir kizil gibi boyalara Palette tarcin bakirini karistirdim hep turunculuk versin diye :) Onu da bir ara denemeyi dusunuyorum, ama bu renk -sanirim modeli cok begendigimden- daha farkli bir turuncu kizilmis gibi geliyor. Merak edip mesaj da attim, ama hic geri donus yapmadi :KK51:

Back
X