- Konu Sahibi usengecbayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küllü kahve olabilir
teşekkürler . Bazı fotolarda daha açıkmış gibi değil mii ?
evet shoptandır veya ayrı zamanların fotolarıdır
ama kahve olduğu kesin ..küllümsü
Tam anlamıyla fındık kabuğu bu renktir. Asla küllü kumral değil, renkte küllülük yok aksine kızıllı kahveli gölgeler var. Fındık kabuğu kesinlikle...
Tam anlamıyla fındık kabuğu bu renktir. Asla küllü kumral değil, renkte küllülük yok aksine kızıllı kahveli gölgeler var. Fındık kabuğu kesinlikle...
Sanki fındık kabuğundan daha açık gibi?
bence küllü kumral bu
benim en sevdiğim![]()
Canım Galiba bu renk bal köpüğü :13:
valla sen baya bilgiliysen bana da yardım et o halde bu ne renk??Küllü kumralda küllülük ve grilik olur. Ayrıca hafif yeşilimsi kalır küllü renkler. Oysa burada ne kül grisi var ne yeşilimsilik. Direkt kızıllık ve kahvelik var. Bir iki fotoğraf soluk çıkmış sadece ve oynanmış fotoğrafın ayarlarıyla onları sayma % 90'ı fındık kabuğu....Soluk resimlere aldanmayın kızıllık ve kahvelik ön planda olan hiçbir renge küllü denmez, öncelikle yanıldığınız nokta odur. Arkadaşı yanıltmamak adına söylüyorum bunları gider şimdi küllü kumrala boyatır saçını aaa ben böyle istememiştim ki olur....
Fındık kabuğu kardeşim... sen beni dinle ben çok boyattım bu renge....Kuaförüne göre de değişiyor fındık kabuğu haberin olsun kimisi daha açık yapıyor kimisi daha koyu, bazısı da hafif gölgeyle uyguluyor....
kuzum bu saç ombre saçbana da bu rengin nasıl elde edildiğini söylerseniz çok makbule geçer3 renk gibi bi hali varr :44:
Eki Görüntüle 1194595
kuzum bu saç ombre saçtonuyla ilgili bilgi veremem ama buna ombre diyorlar