Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk nedir (resimli) ?

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Kızlar bu renk nedir ,nasıl elde edilir.
Çikolata kahve olabilir mi

$IKOLAT~1.webp

ben cıkolata yapotım canım bu benım rengim deildi en baştaki.tabi şimdi aktı bence bu kızıllı bı cıkolata:17:

İlk halini göremedim ama ,son halin çok güzeldi canım :31:
Banada yoğun kızıl ,çikolata geldi .
Sence bana bu renk yakışır mı kuzum :44: ne yaptırsam bilemedim .Sanki bana koyu, canlı renkler daha yakışır gibime geliyor :44: öylesi kararsızım ki .

boyayıp fotoğrafını cek bekliyorum :D

ben boya markası olarak sadece neva color kullandım ama değiştirmeyi düsünüyorum saç derim yanmaya basladı son boyamada yani acıdı dipleri gözlerim yasardı nedeni alerji yaptı herhalde değiştiricem boyayı loreal düsünüyorum :S

ben boya markası olarak sadece neva color kullandım ama değiştirmeyi düsünüyorum saç derim yanmaya basladı son boyamada yani acıdı dipleri gözlerim yasardı nedeni alerji yaptı herhalde değiştiricem boyayı loreal düsünüyorum :S

Evet neva color için öyle diyorlar. Sen ne rengi düşünüyorsun ,koyu karamel tonları sana çok yakışır .

şuan olduğum renkten memnunum değiştirmeyi düsünmüyorum ama okul acılınca sorun olursa karamele dönebilirim :D

Arkadaşlar ya ben bu rengi nasıl akıtcam :50: çokkkkkkkk koyu oldu .:5:
Benim masum bir tipim var ,onu aldı götürdü wamp oldum :5:.İğrenç hiç beğenmedim ,akmıyor da:5:.

Back
X