Rüya Yorumları Bu rüya beni delirtecek.

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.353
15.387
448
Arkadaşlar selam herkese.
Vize haftamdayım çılgın gibi sınavlarım var ve aralıksız ders çalışıyorum. Pek uyumadan sabah sınava gittim, eve gelince uyudum 1.5-2 saat kadar, uyumaz olaydım.
Öncelikle eski konularımdan babamdan ne kadar korktuğumu ve beni öldürebilecek bir adam olduğunu (mecazi anlamda değil) öğrenebilirsiniz.
Bugün Kızılaydaydım yanımda en yakın arkadaşımla erkek arkadaşım vardı. Bi banka oturup sigara içtim. Bi ses duydum "cık cık cık" diye ama bana mı yaptı bilmiyorum kim olduğunu da göremedim. (Paranoyamın çılgınlık düzeyinde olduğu da bu sitede meşhurdur)

Eve geldim tabi kafam o konuyla meşgul -kızmayın böyle bir babası olunca insanın, her şeyi takıyor kafaya-
Uyudum ve bir rüya gördüm. En yakın arkadaşımla havuzdaydık, sonra metroya biniyoruz vagonların olduğu yere doğru yürürken metronun tavanından koca koca buz kütleleri düşmeye başlıyor. 1 saniye önce geçtiğimiz yere düşerek adeta kovalıyor bizi buz kütleleri. Daha çok şey gördüm ama beni en çok korkutan kısmı buydu. Çok iğrenç bir rüyaydı. Erkek arkadaşıma ulaşamadım rüyamda, telefondan abuk subuk sesler falan iğrenç derecede karmaşık ve korkunç bir rüyaydı.

Bi arkadaşım "bu rüya haberci rüya olabilir babana dikkat et sevgilinle sigara olayını öğrenmesin" falan dedi ve benim zavallı beynim bugünkü "cıkcıkcık" ile bağlantıyı direkt kurdu. Babamı aradım yokladım bi sorun yok kimse bir şey dememiş belli.
Ama ben kafayı taktım. Şimdiden anahaber bültenlerinde bu yazımın çıktığını ve "ÖLECEĞİNİ HİSSETMİŞTİ..." yazdığını görebiliyorum.
Bu rüya ne demek sizce?

merhaba
haberci rüyada siz direk olayın olacağını derinden hissedersiniz zaten diye düşünüyorum tabi kesin diyemem ama..
sorgulayıp acaba paranoya mı diyorsanız paranoyadır bence...ki bana bu korkunuzun bilinçaltı yansıması gibi geldi
yine de dikkat edin erkek arkadaşınızla sigara olayına ...

Ohoo, bu bilinçaltında neler var bir bilsen :)
Çok teşekkür ederim, umarım iğrenç paranoyalardan biridir. Gerçekten çok gerildim

Ohoo, bu bilinçaltında neler var bir bilsen :)
Çok teşekkür ederim, umarım iğrenç paranoyalardan biridir. Gerçekten çok gerildim
o paranoyadır da gerginliğine dikkat et
durduk yere gerginsen bir şeyler yanlış demektir sen de sanırım aslında kendi hayatından biraz huzursuzsun sırf babandan dolayı da olabilir tabi ama doğru ne diye düşünüyorsan onu yap olur mu
boş yere yorma kendini yani
sevgiler

Ne kadar motive edicisin, çok teşekkür ederim mesajın bana kendimi çok iyi hissettirdi. Hep mutlu ol :)

bazı rüyalar gerçekten ürkütücü olabiliyor benim diş görme rüyalarım meşhurdur hiç göremek istemem ama bencede tamaman bilnç altından kaynaklanıyor.iyi düşenelim iyi olsun inş

üstün(kibar yazdım) açıkta kalmış ,rüya ile amel olmaz

cık cık cık sesini tanıdık birisi yapmıştır diye düşünmeyin...
genelde bazı yaşlılar, parklarda genç kızları erkeklerle gördükleri zaman, bir de ellerinde sigara varsa; cık cıklamaya başlıyor. ahlaksızca geliyor...

bu sebeple sıradan bir vatandaş size kendince tepki göstermiştir...

ee sizde zaten gerildiniz ve rüyanızda böyle bir şey görmeniz kaçınılmaz... üstüne de arkadaşınız rüyayı o şekilde yorumlayınca psikolojik bunalım had safhaya çıkar haliyle...

aslında kimsenin bir şey bildiği falan yok..
siz yine dikkatli olmaya çalışın elbette ailenizin duyacağı zaman büyük tepkiler vereceği şeylerden kaçının ancak her şeyi de paranoya haline getirip hayatınızı çekilmez kılmayın derim

beynin bunaldı bence sana sınyal verıyor fazla zorlama beni diyor

bilinçaltı tamamen.
önceki konularına bakmadım ama babandan çok korkuyorsun belliki. sigara içtiğinden ve sevgilinin varlığından haberdar olmasınıda istemiyorsun :) sınav stresiyle bu korkuların birleşince kabusumsu rüyalar görmen çok normal.
bi an önce eline ekmeğini almaya bak. bütün gayretin hırsın bu yönde olsun. sadece babana değil hiç kimseye muhtaç olma. sana verebileceğim tek tavsiye bu

Evet kesinlikle bilinçaltı.
Korkularının yansıması.
Böyle de yaşanmaz ki ya.
Fenaymış bu denli takıntılı olman. =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…