bu rüyadan uyanmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardenms

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
1.831
218
323
32
kızlar mrb ben önce yine konu açmıştım kaynanam beni istemiyodu hamile kalmamı istemiyodu ve aynı evde eltim kaynanam ve biz yaşıyorduk şuan ayrı eve çıktık ve herşey çok güzel hayatımda kendime ait bi evde kimse laf etmeden yaşıyorum hala bu şoku atlatamadım şuan kaynanamla küslüyüz ayrı eve çıkmamızında etkisi var ama asıl konu biz ev taşırken ve düzerken ne kendisi yardımcı oldu nede eltimi gönderdi bende hamileyim diye eşim elimi hiç bişeye vurdurmadı onlarda böyle yapınca eşim patladı ailesiyle çok kötü kavga etti şuan konuşmuyoruz 2 gün önce eşimi aramışlar ama eşim cvp vermemiş yardımcı kadın tuttuk ev taşırken zaten çok bi eşyamız yoktu sadece yatak odam vardı benim çeyizlerimi getirmemiştim yer yok diye onları yeni düzdüm bütün eşyalarımızı tamamladık eşim herşeyi düzdü herşeyi aldı sağolsun tam bir yeni gelin evi oldu gözümde kalmıştı çeyizimi düzdüm çok mutluyum :16:

Maşaallah..
Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim eylesin.

İnşaalalh bundan sonra sorunsuz yaşarsınız. :nazar:

Son düzenleme:
Ne guzel esin dogruyu anlamis. Kotu olaylar yasadiktan sonra isler duzelse de toparlanmak biraz zaman aliyor.

Sukret Allah dualarini kabul etmis dua et nazar degmesin.

kızlar mrb ben önce yine konu açmıştım kaynanam beni istemiyodu hamile kalmamı istemiyodu ve aynı evde eltim kaynanam ve biz yaşıyorduk şuan ayrı eve çıktık ve herşey çok güzel hayatımda kendime ait bi evde kimse laf etmeden yaşıyorum hala bu şoku atlatamadım şuan kaynanamla küslüyüz ayrı eve çıkmamızında etkisi var ama asıl konu biz ev taşırken ve düzerken ne kendisi yardımcı oldu nede eltimi gönderdi bende hamileyim diye eşim elimi hiç bişeye vurdurmadı onlarda böyle yapınca eşim patladı ailesiyle çok kötü kavga etti şuan konuşmuyoruz 2 gün önce eşimi aramışlar ama eşim cvp vermemiş yardımcı kadın tuttuk ev taşırken zaten çok bi eşyamız yoktu sadece yatak odam vardı benim çeyizlerimi getirmemiştim yer yok diye onları yeni düzdüm bütün eşyalarımızı tamamladık eşim herşeyi düzdü herşeyi aldı sağolsun tam bir yeni gelin evi oldu gözümde kalmıştı çeyizimi düzdüm çok mutluyum :16:

maşşalh canm
Allah bozmasın mutluluğunuzu

Gözün aydın, Mutluluğunuz daim olsun...
Allah analı babalı büyütsün evladınızı...:nazar:

anladığım kadarıyla eşin senin yanında sana destek olabiilecek türde bir insan, ailesine rağmen. bence korkmana gerek yok, güzelce yavrunuzu büyütün yuvanızdan mutluluk ve huzur eksik olmasın (maşallah)

bebek kısmetiyle gelir derler ben çok inanırım...Allah huzurla oturmanızı bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder inşallah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X