Bu rüyamın anlamı nedir sizce???

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
kızlar bu gece bir rüya gördüm ama çok etkisinde kaldım resmen yaşadım sanki hatta yaşadım bile diyebilirim. hemen anlatıyım. rüyamda kendimi diş hekimi olarak gördüm. bir hastanedeyim sürekli hastalarım geliyor gidiyor ama ben diş çekmeyi bilmiyormuşum. korkuyorum nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara. sonra bir kadın geldi. elinde küçük bebek vardı. bebek cıplaktı sadece bezi vardı ama esmer bir erkek bebekti. bebeği bana verdi sonra dedi ki o bebek öldü. ben şaşırıyorum korkuyorum bebeği kucağıma alınca nefes almaya başladı. onu aldım hemen başka bir yere götürdüm verdim. orayı tam anımsayamıyorum. birden o kapıdan üniversitede ki sevdiğim adam geldi. biz çok kötü şeyler yaşamıştık onunla yani başlamadan bitmiş bir ilişkiydi. bana gülümsüyordu konusuyordu bende beni affettin mi diyordum. üzerinde de bej rengi bir mont vardı. ama o asla o rengi sevmez hayatta giymez onu soruyordum nasıl giydin diye. sonra da uyandırdılar evdekiler burda bitti rüya
en çokda bebekten etkilendim hala kucağımdaymış gibi
sizce nedir bunların anlamı

son zamnalarda bu başlamadan biten ilişikideki şahsı kafana takmışsın, sana göre bu imkansız bişeymiş, (diş çekmeyi bilmiyomuşsun ya), bu ilişkinin yaşanmayacağını düşünüyormuşsun ama sonra bir ümit doğmuş (bebek nefes almaya başlamış ya), kötü şeyler yaşaman konusunda biraz vicdan yapmışsın galiba. bu kadar.:31:

son zamnalarda bu başlamadan biten ilişikideki şahsı kafana takmışsın, sana göre bu imkansız bişeymiş, (diş çekmeyi bilmiyomuşsun ya), bu ilişkinin yaşanmayacağını düşünüyormuşsun ama sonra bir ümit doğmuş (bebek nefes almaya başlamış ya), kötü şeyler yaşaman konusunda biraz vicdan yapmışsın galiba. bu kadar.:31:

teşekkür ederim:16:

Back
X