Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese iyi geceler bende 38 haftalık hamileyim sancılarım başladı pek hisetmiyorum anlamıyorum ama :) yatamıyorum zaten normaldede erken yatan bir tip deilim neyse sizler nasılsınız
evet onu bırakacağım sanırım. çünkü destek önemli benim için.
ve ailemden destek olmayacak gibi görünüyor. zaten istemediklerini söylediler..
ne garip değil mi..
sevdiğinin arkasında durması gereken biri olmalıydı burda ama dediğim gibi sevgiden daha önemli şeyler var ve onlar olmayınca insan yıpranıyor.
ve ben yıpranmak istemiyorum.
herkese iyi geceler bende 38 haftalık hamileyim sancılarım başladı pek hisetmiyorum anlamıyorum ama :) yatamıyorum zaten normaldede erken yatan bir tip deilim neyse sizler nasılsınız
evet onu bırakacağım sanırım. çünkü destek önemli benim için.
ve ailemden destek olmayacak gibi görünüyor. zaten istemediklerini söylediler..
ne garip değil mi..
sevdiğinin arkasında durması gereken biri olmalıydı burda ama dediğim gibi sevgiden daha önemli şeyler var ve onlar olmayınca insan yıpranıyor.
ve ben yıpranmak istemiyorum.
Canım, illa arkasında duramazsın, durmak zorunda da değilsin..
Hele ki 4- 5 aylık bi durum için bence de asla arkasında durma..
Çünkü aile her şeyi görüyor, yok diyorlarsa inan vardır bildikleri..
Hiç yanılmıyorlar, hiç..
onu düşünüyorum kaç gündür o yüzden sıkıntıdayım.
sevdiğim adamsız demeyelim de iyi anlaştığım, evlendiğimde gerçekten mutlu olabileceğime inandığım birisini bırakmak zor olur sanırım.
çünkü sevgiden önemli şeyler var dediğim gibi..
Canım, illa arkasında duramazsın, durmak zorunda da değilsin..
Hele ki 4- 5 aylık bi durum için bence de asla arkasında durma..
Çünkü aile her şeyi görüyor, yok diyorlarsa inan vardır bildikleri..
Hiç yanılmıyorlar, hiç..
onun kararını vermeye çalışıyorum kaç gündür...
çok sıkıldım bu durumdan. gece uykum kaçıyor uyku düzenim bozuldu haftaya nasıl gidicem işe bilemiyorum.
ama ailemle de oturup uzun uzadıya konuşamadık işte. annemi 4-5 kere gördüm sadece. 1 kere tanıştırmaya getirdiğimde,
diğerlerinde de hastaneye ziyarete gittiğimde..
ne çok özlemiştim halbuki anneciğimi...
onu düşünüyorum kaç gündür o yüzden sıkıntıdayım.
sevdiğim adamsız demeyelim de iyi anlaştığım, evlendiğimde gerçekten mutlu olabileceğime inandığım birisini bırakmak zor olur sanırım.
çünkü sevgiden önemli şeyler var dediğim gibi..
bebeğim için saol inşalah sağsalim doğar sana gelince :) yazışmalarından mantığını böyle bir konuda devreye sokabildiğini görüyorum :)genelde bu konularda duygular ön planda olur allah yardımcın olsun daralma herşey olacağına varır kısmette varsa erkek arkadaşın ailenle tekrarda görüşür ailen ilk başta istemez sonrasında sevebilirlerde yada sen ailem istemedi vardır bi bildikleri deyip vazgeçedebilirsin en iyi kararı sen vereceksin aile istememesine gelince kız babası annesi olmak hiç kolay deil ne olursa olsun ilk başta genelde istenmez senin ailen anladığım kadarıyla tanışmış olmaz istemiyoruz demiş bu uğurda ne kıyametler kopar genelde sende duymuşsundur çevrenden senin için hayırlısı ne ise o olsun
Senin bebeğin eli kulağında inşallah sağlıklı sıhhatli alısın kucağına. Bende o günleri bi görsem yavrumu bi kucağıma alsam. Senin normal doğum olacak sanırım inşallah bende normal doğum istiyorum. Hayırlısı inşallah...