• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu saatten sonra dışardan okumak

PINAR45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
3.222
4.516
248
merhabalar . 24 yaşındayım 2 tane cocugum var .Zamanın da bazi sebeplerden dolayi okula gidemedim ama derslerim cok iyiydi . Dışardan okumaya karar verdim ve kendime güveniyorum . Ama acik öğretim hakkında bilgim yok . Yani diyelim lise bitirdim nasıl bi yol izlemem gerekecek ? ya da diğer normal ogretimlerle aynı şartta mi oluyor ? Okul öncesi öğretmenliği istiyorum . üniversite ye gitmem gerekiyor mu yoksa dışardan bitirebilirmiyim?son olarak bu senenin kayit zamanı doldu mu ? Biraz karisik oldu kusura bakmayın

merhabalar . 24 yaşındayım 2 tane cocugum var .Zamanın da bazi sebeplerden dolayi okula gidemedim ama derslerim cok iyiydi . Dışardan okumaya karar verdim ve kendime güveniyorum . Ama acik öğretim hakkında bilgim yok . Yani diyelim lise bitirdim nasıl bi yol izlemem gerekecek ? ya da diğer normal ogretimlerle aynı şartta mi oluyor ? Okul öncesi öğretmenliği istiyorum . üniversite ye gitmem gerekiyor mu yoksa dışardan bitirebilirmiyim?son olarak bu senenin kayit zamanı doldu mu ? Biraz karisik oldu kusura bakmayın

Net bir bilgim yok ama internetten araştırabilirsiniz dışarıdan liseyi okuduktan sonra üniversiteyi dışarıdan da okuyabilirsiniz diye biliyorum. Daha ayrıntılı bilmiyorum :)

Ben hem örgün okuyorum hemde 2.üniversite kapsamında açıktan bir bölüm daha okuyorum. Öncelikle üniversite sınavına girip barajı geçmeniz sonra tercihlerde aöf bölümlerinden birini seçmeniz gerekecek. Üniversite sınavı(YKS) başvuruları Mart’ta başlıyor. Güz ve bahar dönemlerinde haftasonları farklı okullarda sınava giriliyor. Ayrıca yaşınız daha genç, sınavlara gittiğinizde 50-60 yaş öğrencilerle çok karşılacaksınız.. Örgün ve aöf arasında tabi ki farklar var, öncelikle diplomada kocaman aöf yazıyor. Tabi ki bu sizin kendinizi geliştirmenize de bağlı, o zaman şansınız çok daha artar aöflü olmanız çok da fark etmez.

Önce tabiki üniversite sınavına gireceksin sonra kazanacaksın
İlla uzaktan okumak istiyorsan ona göre bölüm seciliyor. Okul öncesi öğretmenliği acık öğretimde var mı bilmiyorum
Üniversite sınavı haziranda
ÖSYM den başvuruları takip et.

Back
X