Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç düzelir mi? (resimli)

maalesef ben de saçlarımı kestirmek zorunda kaldım ve kahveye boyadım, ama saçlarımın kalitesi hala çok bozuk :5:

Çok güzelmiş neden boyattın ki ben de isterdim bu renkten :31:
Hatta ben de yıpratmadan yavaş yavaş açmaya çalışıyorum
Keşke sen de öyle yapsaydın, birden açtırmak feci yıpratıyor
Benim saçlarım hala ipek gibi
Sana çam terabendi önerebilirim, bir de marka vermek yasak mı bu bölümde bilmiyorum ama jammal hammadinin hollywood yıldızları için çıkardığı bir seri var yıpranmış, yanmış saçlar için onu tavsiye ederim canım kesinlikle bakım yapmalısın yıprandıysa

Çok güzelmiş neden boyattın ki ben de isterdim bu renkten :31:
Hatta ben de yıpratmadan yavaş yavaş açmaya çalışıyorum
Keşke sen de öyle yapsaydın, birden açtırmak feci yıpratıyor
Benim saçlarım hala ipek gibi
Sana çam terabendi önerebilirim, bir de marka vermek yasak mı bu bölümde bilmiyorum ama jammal hammadinin hollywood yıldızları için çıkardığı bir seri var yıpranmış, yanmış saçlar için onu tavsiye ederim canım kesinlikle bakım yapmalısın yıprandıysa

ben bu kadar yapay sarıları sevmiyorum peruk gibi duruyor, orta yaş üstü assolist saçı gibi... ben daha doğal bebeksi sarıları seviyorum.
şu an saçlarım omuz hizamda, sürekli bakımla toparlamaya çalışıyorum.
en kötü huyum heralde sabırsızım hiçbir şeyi yavaş yavaş yapamıyorum, sarı istiyorsam birden açılacak, koyulaştıracaksam birden kahve olacak gibi... öyle öyle mahvettim saçlarımı

oyuncak bebek gibi olmuşsun ne güzel :emir_bebek:
evet biraz yapay duruyor ama fönlü hali hoşuma gitti.

Tatlım bu sac rengı cok hos ama beyaz tenlıymıssın ya hurremın sac rengı cok hos olur sana
hem bu rengın uzerıne guzel tutar

Canım ben de rengini çok beğendim saçlarının :) ama bence kendin bir işlem uygulamamalısın. kuaförüne gidip saçını koyulaştırmasını istesen daha güzel olur bence bikaç ton koyusunu 5-10 dk bekletse yeterli olacaktır diye düşünüyorum :) benim de saçlarım sarı, çok işlem gördü saçlarım ve çok yıprandılar gerçekten. saç serumları ve doğal yağlar çok işe yarıyor özellikle de hint yağını kullanabilirsin. :1:

Back
X