Diplere koyu küllü kumral boyasan nasıl olur acaba.
Bu konuda pek bilgim yok ama beyaz sabunla yıkayıp akıtıp üstüne koyu küllü kumral boyayabilirsin uçlardan boyamaya başlayarak
diplerini boyamadın mı niye daha açık kalmış ki anlamadım.. boyamadan önceki hali nasıldı, dip boy farkı var mıydı?
kendi doğal saç rengin ne? nasıl boyadın saçlarını?
dipten uca mı yoksa uclardan diplere doğru mu?
zannediyorum ki sadece diplerini koyu küllü kumralla boyarsan düzelir
bu durum. ama şerit geçer gibi boyama diplerini keskin bir çizgi olmasın..
yumuşak geçişler yaparak boyamalısın.
canım dediğim gibi koyu küllü kumralla diplerini boya,Dipleri kendi saç rengim olduğundan açık renk oldu. Açık renk olan yerler boyamadan önce gelen diplerimdi yani. Boyamadan önce de saçlarım koyu kahve tonlarindaydi, yani boyalı ama dibi gelmiş olarak.
Canim tüm saçımı küllü kumrala boyadım ama üstte belirttigim gibi kendi doğal rengim olduğundan dipler daha açık oldu ve boyayi daha kolay tuttu.
Dipten uca doğru boyadım ve sanırım fazla bekledim
canım dediğim gibi koyu küllü kumralla diplerini boya,
doğal bir geçiş sağla tarak yardımı ile .
düzelir büyük ihtimalle.
yani açıkçası şuan diplerin ile uclarını aynı renge tutturman biraz zor gibi.2. Kez mi boyayim yani.
Çok belli olmasa da küllü kumral-mış şu an ama bana koyu karamel gibi geldi diplerim.
yani açıkçası şuan diplerin ile uclarını aynı renge tutturman biraz zor gibi.
ama diplerim 1 ton koyu dursun sorun yok dersen benim dediğim yöntemi uygulayabilirsin.
boyayı hızlıca sürüp cok fazla bekletmeyeceksin koyulastıgı an yıkayacaksın.
canım bana ucların fotografta koyu kumral gibi geldi bilemedim.Ortalama ne kadar sürer. Koyu küllü kumralla mi boyasam ne yapsam garanti olsun
ışık tepeden vurduğu için dipler açık görünür o normal de madem çok açık geliyor gözüne küllü koyu kumrala boya.. çok bekletme..
ışık tepeden vurduğu için dipler açık görünür o normal de madem çok açık geliyor gözüne küllü koyu kumrala boya.. çok bekletme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?