Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 13 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #1 Bu saç modeli elbiseyle güzel olur mu? Saçım uzun olduğu için toplamak istemiyorum sizce bu olmazsa hangisi olur? Birde takı aldım bugün aldım takı güzel olur mu? Birde bu saç tokası güzel olur mu? Güzel olmayacak gibi geldi bana çIn Eklentiler 5E47DC2C-EE64-42C4-BCB0-ABCC52B2BDAD.webp 11,7 KB · Görüntüleme: 90
Bu saç modeli elbiseyle güzel olur mu? Saçım uzun olduğu için toplamak istemiyorum sizce bu olmazsa hangisi olur? Birde takı aldım bugün aldım takı güzel olur mu? Birde bu saç tokası güzel olur mu? Güzel olmayacak gibi geldi bana çIn
O olha Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2022 258 64 28 13 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #2 bence kesinlikle böyle yaptır saçını arkana değilde yan tarafına al tokayı bu şekilde kullan ve takıların idare eder Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bence kesinlikle böyle yaptır saçını arkana değilde yan tarafına al tokayı bu şekilde kullan ve takıların idare eder