Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Saç Nasıl Adam Olur?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Saçlarım doğuştan siyah. Erken yaşta beyazlarım çıkınca siyaha boyadım yıllarca...
Ama artık çok sıkıldım ve gidip açtırdım. Saçım yıpranmadı ama açılmadı da, daha doğrusu alaca bulaca, garip, yer yer kızıl-kahve-bakır bir renk oldu. 1 haftadır topuz yapıyorum hep:)
Bugün gittim olmadığını söyledim, koyu kahveye boyayacağını söyledi. Halbuki ben koyu kahve istediğimde açtırmanın ne anlamı kalır o zaman, bari değsin çikolata kahve yapalım demişti. Becerememiş kurtulmaya çalışıyor yani:)
Saçım ekteki gibi...Saç boyamayla ilgili en ufak tecrübem yok. Ne yaptırabilirim bu saça ben?

Yok sarı istemiyorum zaten istesem de olmaz ki. Ilık çikolata boyadı adam güya

sarı mı ya neden yanlış bilgi veriyorsun kızam 11 12 karıştır diye... onları karıştırıp sürdüğü an dipi turuncu iğrenc bir saç olur sarı mı olur
canım sen bu saçları nasıl bir kuaför yapmışsa işten anlamadığı kesin homojenlikten uzak bir renk ve her yanı farklı telden çalıyor.
acilen düzgün bir kuaföre git ve düzelttir. daha koyusuna boyarlarsa kapanır ama ben denemiştim sonra alttan kızıllar pörtlüyo..
en düzgünü saçını eğer daha açık istiyorsan düzgün bi şekilde kuaförün açması ve tekrar boyaması
ama evde ancak koyu renkler yapabilirsin buna ne yazıkki kızıl yansımalı canım Koalina

Kesimi çok güzel diye güvendim ama boyada sınıfta kaldı.
Diplerim kızılımsı şu an aynen her yer farklı renk.
En iyisi kahveye boyayaım bir hafta oldu hemen açtıramam tekrar.
Perşembe de sunum var bir şekilde boyamam gerek

merhaba, eğer kahve tonları evde boyamayı falan düşünüyorsan Palette altın parıltılı mocca al sür saçına güzelce.. mükemmel oluyor hele aktıkça daha da güzelleşiyor bana güven, benim saçlarım sarıydı karemele çalıyordu koyultmak isteyip bu boyayla boyadım 3 gün önce, harika oldu. akınca tekrar boyamayı düşünüyorum, çok doğal ve güzel bir renk.

Evet evde boyamayı düşünüyorum teşekkür ederim deneyeyim bunu:)

Fındık kabuğu veya karamel tarzı açabilir saçını ve koyu rengin üzerinde güzel duruyor ama arada kızıllar görüyorum onun üstünde nasıl durur kestiremedim şimdi

Bir şey soyliyim maşallah çok güzel saçlarıniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…