Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç Rengi için Ne yapmalıyım (Resimli)

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Arkadaşlar;
son zamanlarda karamel saç rengi çok moda..!
bende istiyorum:)) tıpkı bu saç reng tıpatıp olsun.
Ama; ben kuaförde değil bildiğim wella falan filan oluyor ya onlarda alıp boyayacağım önce istediğim saç rengini koyayım;

buda benim saç rengimm :))

ne yapmam gerek? hangi markanın hangi rengi sağlar bu saç rengini elde etmem için ? saçımın rengini önce açmalımıyım?
açılırsa nasıl açmalıyım? saç açmanın zararı var mı?
saçımı önce sarıya snra bu renge boyasam saçım mahv olur mu

eğer saçında boya yoksa caramel boyayla bu renge yakın bi renk yakalayabilirsin..tam bu rengi istiyorsan açtırıp boyamanı tavsiye ederimm..ama eğer saçında boya varsa mecbur actırman gerek..açtırmanın zararları var saçın yıpranır,incelir ama sadece boyayla bu rengi yakalamak için kendi saçının sarı fln olması gerek..ben daha önce karamel kullandım..saçımı evde açtım.turuncu oldu ama çok iyi açmıştım heryer eşitti ve hiç yıpranmamıştı..sonra şapka fln filan kuaföre gittim caramele boyandı..açmadan önce saçımda kat kat kızıl ve siyah boya vardı..

saçımda hiç boya yok ilk defa boyacağım :))
açtırma işi zahmetli görünüyor bunu yakalamak için hangi marka boyayı terch edeyim yyardım :S ? <3

ben palette kullanıyorum.saçlarım gür-kalın telli açıkcası çok garip.her markayı denedim inan ama bnm saçımda en uzun süre kalan palette oldu..dediğim gibi palette veya kolestonun caramel rengini alıp boyayabilirsin..veya açıcıyla açıp boyayabilirsin..saçında hiç boya yokmuş bu çok iyi.açıcıyı boya gibi saçına sürüp beklet..arada bak saçın orjinal olduğu için 30 dk yeterlidir diye dşünüyorum..sonra karamele boya..eminim tam rengi tutturursun..çok şanslısın...

cnm dırek boya vurursan acamassın o sekılde kuafore gıdıp actırıp boyatman lazım yada papatya suyuyla sen ac sen boya

numara falan isim yookmu bizim buradaki marketler pek alakalı değiller de caramel falan anlamazlar kafam karıştı açtırım mı açtımıyım mı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…