Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nedir acaba (Kristen stewart içerir)

Lilith-Sama

Şirin mi Şirin bir Patates..
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
198
86
28
Arkadaşlar geçenlerde twilight yani alacakaranlık serisinin breaking dawn part 2 izledim ve kafama çok takıldı bellanın saç rengi :işsiz: acaba hangi renktir bana acil yardım edermisiniz ben bakır kahve gibi düşünüyorum.
twilight-breaking-dawn-part-2-kristen-stewart-taylor-lautner (1).webp

Robert-pattinson-kristen-stewart-twilight-breaking-dawn-part-2.webp

Arkadaşlar geçenlerde twilight yani alacakaranlık serisinin breaking dawn part 2 izledim ve kafama çok takıldı bellanın saç rengi :işsiz: acaba hangi renktir bana acil yardım edermisiniz ben bakır kahve gibi düşünüyorum.Eki Görüntüle 1920066
Eki Görüntüle 1920067
Bir türlü karar veremediğim benim saç rengim. Kuaförlerin çoğunluğundan aldığım cevap açık kestane oldu. :KK66: Bunun bakırımsı olduğunu düşünmüyorum.

Bir türlü karar veremediğim benim saç rengim. Kuaförlerin çoğunluğundan aldığım cevap açık kestane oldu. :KK66: Bunun bakırımsı olduğunu düşünmüyorum.
anladım canım internette az bakındımda bakır kahve olarak adlandırmış çoğu sitede o yüzden bakırlık düşündüm teşekkür ederim cevabın için :KK25:

Canım öncellikle cevabın için teşekkürler :) tarçın kahve dediğin bakır kahve gibi bir şey olabilir mi kutu boya uygulaması yapıcamda tarçın kahve diye bulamadım sanırsam başka markalarda :KK64:
7.57 canım numarası tarçın bakır daha çok bakırlık barındırır, ama gösterdiğin renk kahve alt tonlu renktir palette de var bu renk, diğer markalarda da bulabilirsin :)
670344_1.webp

7.57 canım numarası tarçın bakır daha çok bakırlık barındırır, ama gösterdiğin renk kahve alt tonlu renktir palette de var bu renk, diğer markalarda da bulabilirsin :)
Eki Görüntüle 1920415

Siz bunu hiç denediniz mi benim zeminim kızıl kahve falan karışık bunu boyasam kötü olur mu :)

Siz bunu hiç denediniz mi benim zeminim kızıl kahve falan karışık bunu boyasam kötü olur mu :)
Koyu saçta güzel tutacağını düşünüyorum, benim saçım da buna yakın bir ton, açık renk saça turuncu yansıma verebilir, o yüzden kahveye yakın saçlarda tercih edilmeli fikrimce ;)

Eki Görüntüle 1920415
teşekkür ederim canım yardımın için bakır hayranlığım olduğu için loreal excellence serisinden tarçın bakır aldım kahve bakır boyamıştım creme serisinden ama malesef önceki 3.0 boyadığım için akan yerler açıldı biraz daha açar umuduyla bi sonraki boyamaya tarçını saklıyorum :)

teşekkür ederim canım yardımın için bakır hayranlığım olduğu için loreal excellence serisinden tarçın bakır aldım kahve bakır boyamıştım creme serisinden ama malesef önceki 3.0 boyadığım için akan yerler açıldı biraz daha açar umuduyla bi sonraki boyamaya tarçını saklıyorum :)
3.0 oldukça koyu bir renktir zaten tutmaması gayet doğal, bakırlık seviyorsan dediğin renk hoşuna gidecektir :)

Back
X