gerzeli Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2012 80 29 298 Ankara 28 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gerzeli #1 Beyaz tenliyim bana da bu saç rengi iyi gider diye düşündüm ama hangi renk olduğu konusunda yardımcı olursanız memnun olurum..
Beyaz tenliyim bana da bu saç rengi iyi gider diye düşündüm ama hangi renk olduğu konusunda yardımcı olursanız memnun olurum..
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 29 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gerzeli #2 gerzeli .!.: Beyaz tenliyim bana da bu saç rengi iyi gider diye düşündüm ama hangi renk olduğu konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.. Eki Görüntüle 1042429 Genişletmek için tıkla... güzelmiş kızıl kahve gibi birşey beyaz tenli olsam bende yapardım ama cesaret edemiyorum tenime gitmezse çok kötü durur diye..
gerzeli .!.: Beyaz tenliyim bana da bu saç rengi iyi gider diye düşündüm ama hangi renk olduğu konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.. Eki Görüntüle 1042429 Genişletmek için tıkla... güzelmiş kızıl kahve gibi birşey beyaz tenli olsam bende yapardım ama cesaret edemiyorum tenime gitmezse çok kötü durur diye..
sadness1012 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2010 1.121 61 113 İstanbul 29 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gerzeli #3 gerzeli .!.: Beyaz tenliyim bana da bu saç rengi iyi gider diye düşündüm ama hangi renk olduğu konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.. Eki Görüntüle 1042429 Genişletmek için tıkla... Bronz kahveye de benziyor sanki. Ben bronz kahve kullanmıştım hemen hemen böyle olmuştu, beyaz tene yakışıyor gerçekten.
gerzeli .!.: Beyaz tenliyim bana da bu saç rengi iyi gider diye düşündüm ama hangi renk olduğu konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.. Eki Görüntüle 1042429 Genişletmek için tıkla... Bronz kahveye de benziyor sanki. Ben bronz kahve kullanmıştım hemen hemen böyle olmuştu, beyaz tene yakışıyor gerçekten.
gerzeli Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2012 80 29 298 Ankara 29 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gerzeli #4 önerileriniz için teşekkürler, ben bi araştırıyım dediğiniz renkleri..