Saç Rengi ve Saç Boyama bu sac rengı nedir guzeller?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küllü kumrala benziyor tam genç kız saçı.aklinialirimsmile

tutturur bence.ama bu resmi prentırdan çıkar götür.bi görmesi lazım.tariften anlamıyorlar çünkü :delphin:

bencede bu küllü kumral canım ama kuaföre götürki ne renk olduğunu grsün yoksa sonu hüsran olur

gecen de goturdum kuafore kızlar bu renk ıstıyorum dıye ama acık yaptı sacımı ya ınsallah tuttrur

ya bende buna benzer bi renk istiyorum ama açtırmak lazım koyu saçım.bide nasıl durur şüpheliyim hala sen beyaz tenlimisin?

beyaz tenlıyım canım.benımde sacımda bıkac renk var suan altta orealde var cogu yerde ama dıplere oreal surdurmek ıstemıyorum nasıl olcak bılmıyorum.
lorealin excellence serisinn 7.1 küllü kumral ve 8.1 küllü koyu sarısı var ıkısını karıstırsam mı acaba dıye dusunuyorum cunku bu renge cok benzer ıkısı karısırsa bence.ama oreal olmayan yerlerde nasıl bı renk bırakır onu bılmıyorum

ben hiç evde boyamadım canım ya keşke öyle becrilerim olsa:)
ama açmadanda olmaz senin rengin ne şuan?

benım acıldı zaten sacım sacımın yarısında tamamen oreal var sımdı bal kopugu rengınde ustlerde de kalın balyaj var bıkac tane oralarda orealle acıldı orasıda bal kopugu.orealle acılmayan yerlerım soğan kabuğu - bakır gıbı falan canım

olabilir aslında canım sana evde boyayınca , dediğin renklerede baktım şimdi. ama bana olmaz açtırmaktanda nefret ediyorum adam akıllı kuaförümde yok hevesim kaçıor o yüzden

olabilir aslında canım sana evde boyayınca , dediğin renklerede baktım şimdi. ama bana olmaz açtırmaktanda nefret ediyorum adam akıllı kuaförümde yok hevesim kaçıor o yüzden

canım bende acayıp korkuyodum acmaktan sacım ınce tellı zaten ama actırdım kuafor dedıkı boyayla karstırıp accam bısey olmaz merak etme,bana altlara krepe balyaj yapıldı krepe sırasında yıpranıo sac taranmaktan uclarım cok kırıldı benım onları kestrdım ama acma ıslemı ınan cok yıpratmadı bıde ben memnun kalmadım renkten bana cok acık geldı cunku benım sacımda koyuydu baya 1 hafta sonra kendım boyadım o kadar ısleme ragmen cok zarar gormedı sacım allahtan

genede üstüste çok işlem yapma canım. benim 2 kere yandı saçım o yüzden baya korkuyorum. çok beyazım var yoksa sık boyatmam. şimdi yeni kahveye boyattım ama yaza girerken farklı renk istiyorum açık tonlarda belki açtırrım

aaa yandı demek cok uzuldm cnm haklısın ya ama 1.5ay oldu boyayalı bende yazın sole acık bı renk olsun ıstıorm

Back
X