Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nedir?

M0RCIVERT

lazanya delisi :)
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
11
0
36
İstanbul

Bu saç rengi nedir acaba ?Rengini bilen yada kullanmış olan bayanlar lütfen bilgilendirirseniz sevinirim :)

saç rengi çok güzel evet ama bence kız daha güzel canım rengın ne oldugunu bılmıyorum ama kızın tenınde çok hoş duruyo eger bole bembeyaz ve pürüzsüz bı tenın varsa yukle fotoyu telefonuna gıt guvendıgın bı kuafore....

benim saçım bu tonlara yakın canım ben loreal sıcak çikolataya boyamıştım ilk boyadığında her kahve gibi çok koyu tutuyor ama bir iki haftaya renk açılıp oturuyor benim siyah saçlarımı açmıştı bu renk

saç rengi çok güzel evet ama bence kız daha güzel canım rengın ne oldugunu bılmıyorum ama kızın tenınde çok hoş duruyo eger bole bembeyaz ve pürüzsüz bı tenın varsa yukle fotoyu telefonuna gıt guvendıgın bı kuafore....
Haklısın canım,tenim bembeyaz değil maalesef ama doğal saç rengim siyah bu renginde bana yakışacağını düşünüyorum :)

benim saçım bu tonlara yakın canım ben loreal sıcak çikolataya boyamıştım ilk boyadığında her kahve gibi çok koyu tutuyor ama bir iki haftaya renk açılıp oturuyor benim siyah saçlarımı açmıştı bu renk
Anladım :) ,ama sanki bu renk doreli gibi geldi bana. Benimde saçlarım siyah yani hiç açmadan direk senin verdiğin renge boyasam tutar mı? :44:

Aaaa bu benim saç rengime çok benziyor, herhalde açik kahverengi ile sariyi karistirirsan bu rengi elde edebilirsin.

aaaa çok tşekkür ederim ama sanki o ikisini karıştırırsam bu renkten çok daha açık renk elde ederim gibime geldi :S

öylemiii :) çok tşekür ederim ama sanki o renkleri karıştırırsam bu renkten çok daha açık bi renk ortaya çıkar gibime geldi :S

Back
X