Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabu saç rengiiiii nedir yardımmmmm (resimli)
Bu saç rengi benim şuan ki saç rengim. Saçlarımdaki kızıl saç boyasını 4 kutu palette röfle seti ile iki defa açmıştım. Biraz turuncu olmuştu. Üstüne açık küllü kumralla boyadım. Sonra kumrala iki defa boyadım ama boya tutmuyordu. En son çikolata kahve ile boyadım. Boya yine pek tutmadı ama bu kızın saç rengi oldu.
Eki Görüntüle 1183549
Bu saç rengi benim şuan ki saç rengim. Saçlarımdaki kızıl saç boyasını 4 kutu palette röfle seti ile iki defa açmıştım. Biraz turuncu olmuştu. Üstüne açık küllü kumralla boyadım. Sonra kumrala iki defa boyadım ama boya tutmuyordu. En son çikolata kahve ile boyadım. Boya yine pek tutmadı ama bu kızın saç rengi oldu. Eki Görüntüle 1183551
sarısın olmak istedim diye bu saç rengi ne diye sormama gbi haksızlığa tabi tutulmam ilginç vallaha allah akıl versin peşime düşecek kadar hayransınız D:
ya ya ya öyledir kahverengi bu evet canım kabulum boya katalogunda yazan enterasan isimlerden haberim var o bizim renk tanımımıza uymuyor o yüzden yanlışsın yine
ya ya ya öyledir kahverengi bu evet canım kabulum boya katalogunda yazan enterasan isimlerden haberim var o bizim renk tanımımıza uymuyor o yüzden yanlışsın yine
kahverengi demedim yalnız. anlamadığın çok belli. açık kumral başta belirtilir, rengin tonunu belirtir yani 7 veya 8 numara demektir. dore akaju da yansımayı belirtir. örneğin 7.35 veya 8.35 diye boyalarda belirtilir. 10 senedir saç boyalarıyla ilgileniyorum. sen 20 yaşında olduğunu yazmıştın değil mi? biraz terbiyeli olabilirsin karşında yaşıtın yok. alışkanlık haline getirmişsin bu üslubu. internettesin diye böyle rahatsın ama gerçek hayatta böyle yumuşak karşılık vermezler anladın mı canım?
kahverengi demedim yalnız. anlamadığın çok belli. açık kumral başta belirtilir, rengin tonunu belirtir yani 7 veya 8 numara demektir. dore akaju da yansımayı belirtir. örneğin 7.35 veya 8.35 diye boyalarda belirtilir. 10 senedir saç boyalarıyla ilgileniyorum. sen 20 yaşında olduğunu yazmıştın değil mi? biraz terbiyeli olabilirsin karşında yaşıtın yok. alışkanlık haline getirmişsin bu üslubu. internettesin diye böyle rahatsın ama gerçek hayatta böyle yumuşak karşılık vermezler anladın mı canım?
terbiyesiz birşey yapmıyorum ki ben ama sen durmadan iddia peşindesin yani ben cahilim bir rengi bilemeyecek kadar hemde:) ayrıca sen kaç yasındasın ben 21 :) yani sanmıyorum aramızda yaş farkı olsun
valla gayet güzel yazıyorum ama sen de fesatlık var biraz hep karşsısındakini mors etme amacı hoş değil
ablacım bence
kahverengi diyince kimse bunu anlamaz yani bruda bariz bakırlık diplere bakman yeterli hani ben yalancı değilim amaç buysa açık kızıl sarı bu renkleri seviyorum asla kahve istemem
ben de biliyorum sonu 35 ile bitenler dorelik olan boyalardır ve hiç sevmem bu daha hoş bir renk bence onlar da çingenemsi hava oluşmakta. sonu 1 ile bitenler küllüler olur 0 olanlar ana renktir yaklaşık bende 10 yılı aşkın annemin saçını da etrafımında yapıyorum
sana sevgiler