Saç Rengi ve Saç Boyama bu sac rengim ne ve nasil acabilirm

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Kizlar saclarim yandi 1 yildir hicbir duzelme yok karar verdim omuz hizamda kestirecegim ama rengine karar veremedim artik kuaforde boyamak istemiyorum cunku saclarim iyice misir puskuluu oldu evde kendim besleyici boyalarla boyamak istiyorum. Sorum su bu sac rengim ne ve biraz daha acilsin istiyorum rengi cok az ama hangi renge kac nunaraya boyamaliyim. Bu renkten cok az da olsa acigina donebilirmiyim evde boyayarak

20160825_220922-1.webp 20160825_221046-1-1.webp

Boya boyayı malesef açmıyor illaki açıcı kullanmalısın şu yoğun açıcılı boyaları dene derim yıpratmıyor çokda kuvvetli açıcılar değiller palettenin ve garnierin açıcı serisini denemelisin

saçlarım yandı mahvoldu diyorsun sonra da hangi renge boyayayım diyorsun. sence de bir çelişki yok mu?

saçlarım yandı mahvoldu diyorsun sonra da hangi renge boyayayım diyorsun. sence de bir çelişki yok mu?
Saclarim beyaz dolu calisiyorum ev hanini degilim hergun birsuru insan icindeyim o halde mi gezeyim. Sen belki o sekilde dolasirsin ama ben oyle iyi hissetmem kendimi.

Boya boyayı malesef açmıyor illaki açıcı kullanmalısın şu yoğun açıcılı boyaları dene derim yıpratmıyor çokda kuvvetli açıcılar değiller palettenin ve garnierin açıcı serisini denemelisin
Tesekkur ederim bunu bilmiyordum ogrenmem iyi oldu

Saclarim beyaz dolu calisiyorum ev hanini degilim hergun birsuru insan icindeyim o halde mi gezeyim. Sen belki o sekilde dolasirsin ama ben oyle iyi hissetmem kendimi.

ben olsam ben de dolaşmazdım herhalde. bende olmadığı için düşünemedim keyfi boyatıyorsun sandım.

Back
X