Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengine en kısa zmanda nasıl ulaşabilirim..

maviperi86

Her Zaman Umut Vardır...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
326
656
103
Konya
selam kızlar..hayalimde hep kumral karamel tonları vardı..kendi saç rengim kestane..bir çok kere boyadım saçlarımı,fındık kabuğu,altın karamel,kumral...kullandığım renklerdi.en son bu fotodaki gibi bir renk oldu ama saçlarımın uçları baya kırıldı çatallştı..parlak olan saç rengim matlaştı,boya aktı renk koyulaştı.ve 4 gün önce vitalin sıcak çikolata rengine boyadım sonuç facia oldu resmen simsiyah oldu ..oysa ben çikolata rengi olsun istemiştim..şimdi ise siyahtan nasıl karamel tonlarına ulaşabilirimm.
bir zamanlar karamel olan resmimi koyuyorum..ah ahhh nerde şimdi bu rengimmm....:(((
$22.webp

selam kızlar..hayalimde hep kumral karamel tonları vardı..kendi saç rengim kestane..bir çok kere boyadım saçlarımı,fındık kabuğu,altın karamel,kumral...kullandığım renklerdi.en son bu fotodaki gibi bir renk oldu ama saçlarımın uçları baya kırıldı çatallştı..parlak olan saç rengim matlaştı,boya aktı renk koyulaştı.ve 4 gün önce vitalin sıcak çikolata rengine boyadım sonuç facia oldu resmen simsiyah oldu ..oysa ben çikolata rengi olsun istemiştim..şimdi ise siyahtan nasıl karamel tonlarına ulaşabilirimm.
bir zamanlar karamel olan resmimi koyuyorum..ah ahhh nerde şimdi bu rengimmm....:(((
Eki Görüntüle 749486 [/QU
çok hoş bu renk..saçla fazla uğraşmak doğru değil,beğendinmi rengini öyle bırakacaksın renk değiştirmeyeceksin..sadece aynı rengi diplere boyayacaksın..bu hangi marka boya numarası nedir..benim istediğim renk bu ya..

canım bu saç renginde önce bir çok kere fındık kabuğuna boyamıştım yanii taa üniversitede öğrenyken:)) 6 ay falan aralıklarla palette altın karamele boyadım..en son palettenin altın karamel ve tarçın bakırını karıştırdım ve içine 3 oryal koymuştum..arkadaşım boyadı evde.saçımın ön tarafları biraz kaşındı ..ah dedim saç yandı ama şükür bişey olmadı:)))

Back
X