- Konu Sahibi bendenizzz
daha onceden yerı ve zamanı geloınce dıye baslıkla yazmıstım arkadaslar.tekrar selam herkese.bu sahısla dun msn den konustuk.Fazla uzatmadan bana dediklerini yazıcam.
hayatımda biri olacaksa bu senden baskası olamaz
ama suanda yalnızlık çok cekıcı bana
bız ıkı dostuz
ılerde eger uygun olursan yanına kesın gelıcem
Gorustuk eglendık dans ettık bunu arkadaslar da yapar.
ya anlamıyorum ıkı arkadas bukadr yakın olamaz ki.Bende salak gıbı o gune kadr umıtlenmısım.O gun ona sordugumda neden solemedı bunları.Arıyo soruyo ilgilenio koprunun ortasında dans edıyo yakınlaşıosun sonrada kalk bız dostuz de.Saçma değilmi sizce.Dünya tatlısı bı ınsansın bılmem ne dıo.
şimdi arkadaslar sorum su:
kızlar erkekler sadece arkadası gozuyle baktıgı ınsanla bunları yasarmı?ben mı anormalım.Zaten tutarsız anlamıorum cogu zaman kendılerını.Kendımı kullanılmıs enayı gıbı hıssedıyorum.Buna mail attım belirsizlik ne falan dıe o maılı atıp sormasam daha napıcaktı acaba onu hıc kestıremıyorum.
umarım acıklayabılmısımdır..
hayatımda biri olacaksa bu senden baskası olamaz
ama suanda yalnızlık çok cekıcı bana
bız ıkı dostuz
ılerde eger uygun olursan yanına kesın gelıcem
Gorustuk eglendık dans ettık bunu arkadaslar da yapar.
ya anlamıyorum ıkı arkadas bukadr yakın olamaz ki.Bende salak gıbı o gune kadr umıtlenmısım.O gun ona sordugumda neden solemedı bunları.Arıyo soruyo ilgilenio koprunun ortasında dans edıyo yakınlaşıosun sonrada kalk bız dostuz de.Saçma değilmi sizce.Dünya tatlısı bı ınsansın bılmem ne dıo.
şimdi arkadaslar sorum su:
kızlar erkekler sadece arkadası gozuyle baktıgı ınsanla bunları yasarmı?ben mı anormalım.Zaten tutarsız anlamıorum cogu zaman kendılerını.Kendımı kullanılmıs enayı gıbı hıssedıyorum.Buna mail attım belirsizlik ne falan dıe o maılı atıp sormasam daha napıcaktı acaba onu hıc kestıremıyorum.
umarım acıklayabılmısımdır..