bu saçmalık değil de ne???

bendenizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
51
0
86
Adana
daha onceden yerı ve zamanı geloınce dıye baslıkla yazmıstım arkadaslar.tekrar selam herkese.bu sahısla dun msn den konustuk.Fazla uzatmadan bana dediklerini yazıcam.

hayatımda biri olacaksa bu senden baskası olamaz
ama suanda yalnızlık çok cekıcı bana
bız ıkı dostuz
ılerde eger uygun olursan yanına kesın gelıcem
Gorustuk eglendık dans ettık bunu arkadaslar da yapar.
ya anlamıyorum ıkı arkadas bukadr yakın olamaz ki.Bende salak gıbı o gune kadr umıtlenmısım.O gun ona sordugumda neden solemedı bunları.Arıyo soruyo ilgilenio koprunun ortasında dans edıyo yakınlaşıosun sonrada kalk bız dostuz de.Saçma değilmi sizce.Dünya tatlısı bı ınsansın bılmem ne dıo.
şimdi arkadaslar sorum su:
kızlar erkekler sadece arkadası gozuyle baktıgı ınsanla bunları yasarmı?ben mı anormalım.Zaten tutarsız anlamıorum cogu zaman kendılerını.Kendımı kullanılmıs enayı gıbı hıssedıyorum.Buna mail attım belirsizlik ne falan dıe o maılı atıp sormasam daha napıcaktı acaba onu hıc kestıremıyorum.
umarım acıklayabılmısımdır..

kişinin karakterine bağlı olaylar

yerinde olsam şu andan itibaren o kişi ile tüm irtibatımı keserim. daha fazla oynamaması için. kimsenin oyuncağı değilsin. ondan sana hayır gelmez...

Canım ya korkuyo aŞktan
ya senle cıdden oynuyo
ama o saydıgın herseyı ve fazlasını yaptıgım bı erkek arkadasım benımde var
hatta unv.aramızda kmlerce uzaklık varken nezamn canımın yandıgını anlasa yanımda olurdu
ve tum arkadaslarım bu cocouk sana asık derdı
ama degıldı bende oyle
suan ıkımzde ıs guc sahıbı ınsanlarız cogu zaman hayatımızdakı ınsanlar aramızdakı dostlugu anlamasada bız kopmayız
yanı boyle bısıde olanılır demek ıstedım

evet güzel açıklamıssın ama aşktan korkan ınsan baskasına neden umıt verıp onun canını yaksın kı.Açıkçası yanımda olsun ıstıorum hep.Fakat öbür taraftan ya benle oynuyosa o zaman cok kötü olmıcak mı?Ve ben bişeyler hissetmeye baslamısken...

CANIM
en bılındık formulu uygula ben senle arkadasta kalmak ıstemıyorum de
ve bıdaha asla baglantı kurma
eger yıne gelıse bılkı asık
gelmezse yapcak bısı yok!

Gelse de gelmese de bu insanla ilişki olmaz... sevgili olcakmiş gibi sinyaller verip,sen benim dostumsun demek dengesizliktir.

Ya ilişki yaşamaya cesareti yok,
Ya aklında başka biri daha var;karar veremiyor.

Burda senin yapman gereken ona 2 seçenek sunmak :

Arkadaş falan kalmıyorum;ilişki olursa olur de,
Ya da seninle tüm irtibatımı kopariyorum;bitti de...

biranlık yaşanan duygu karmaşası olabilir.. malesef erkekler, kadınlar kadar duygusal olamıyorlar.. yaptığının yanlış olduğunu anladı ve dost kalmayı teklif ediyor..

şunu unutmayın, isteyen erkek dost kalalım demez..

ya sole bişey var bu bana dost kalalım demedı suan ıkı dostuz ama ılerde nolur bılemem dedi.Hayatına kımseyı sokmıcakmıs! guya bırı olcaksa da bu sen olursun dıyor.ararım ben senı dedı en son bugun de aradı acmadım msj attı hayırdır kusmuyuz dıye...Normalde dırek hayatımdan elemem gerek bu ınsanı ama neden yapamıyorum ya

Bence sadece aklı havada biri. Ne istediğini bilmiyor o. Sen en iyisi uzak dur ondan

durum bana çok tanıdık geldi,ama ben daha biz neyiz durumumuz ne diye sormadım,öyle flörtleşiyoruz. 1.5 yıldır tanıyorum ben de ,arkadaşım,çok da sevdiğim bir arkadaşım. bakalım sonu ne olacak. hiç belli olmaz ben de bir gün aynı cevabı alabilirim. adıma şiirler mi yazmadı,serenatlar mı yapmadı. neler neler..ama arkadaşız. gerçi benim durum daha bir karışık ya neyse...

ne istediğini bilmiyor kusura bakma ama boyle sen elimin altında ol ama ben başkalarıyla olıyım fakat eger bırgun ıstersem senınle de olurum bak ne guzel eglenıyoruz adını koymaya ne gerek var.canım bu tıpkı vurkaç yapan adam tavrı adam kızla vakıt gecırır afedersın herboku yer sonrada bız arkadaşız der bu tıplerın senın gıbı yanında yada hayatında kaç kız vardır Allah bilir ama emin ol sadece sen değilsindir.Bu tipler arkadaş ayağı g.. ayağı derlr ve herseyı arkadaşa bağlayarak herseyı yaşamaya kalkarlar.uzak dur.eger gercekten sevse senı kız arkadaşım der sahiplenirdi emin ol .

nasıl yani arkadaşım senden açmanı ısteyebilir miyim acaba?:kedi:Çok sinir işte bu durum.Şimdilerde de face de bunun yazıstıgı(duvardan duvara)bi kız gördüm.Belli ki bu kızı sevmiş ve ayrılmıslar.Oyle dokturmus kı sormayın gıtsın.Hayatımda kimse yok dedı ama onu unutamamıs bu çok belli.Bazen sunu da diyorum ilişki olsa nasıl olacak ki o hep uzakta olacak ben hep beklicem bu da koyar insana.Aklında baska biri var hissediorum.Ama ben de artık normal arkadas gıbı hıccc umursamıomus gıbı davranıyorum.Suan aklıma gelen ılk tavır bu..alsanaalsanasmile

baştan pürüz varsa ilerletmeden ilişkiyi boşvermek lazım,canı yanar insanın..

Son düzenleme:

uzakta olması da çok önemli değil,insan sevdikten sadık kaldıktan ve karşındakinin de sadık kalcağından emin olduktan sonra.. ben de bir ara görüşmemeyi düşünmüştüm,tahammül edemeyeceğimi anladım oluruna bıraktım.zaman ne getirirse razı olucam. ama ondan başka hiç bir şey düşünemiyorum..

aşağıdaki cümleyi yanar döner renklerle kocaman puntolarla yazlmış gibi okuman için yazdım:

o sana sevgili olmaz, dost da olmaz, senin sinirin bozulduğu ölçüde o kendini iyi hissedecek, bunun için seni elinin altında tutuyor, sil onu!

sinirin bozulması...evet bu çok oldu ben de .ama tam olarak konustuktan sonra nedense sinir kalmadı.Onunla konusmaya ole alıstım ki.zaten ben aramıyorum o arıyor hep.Sıkıntılı zamanımda konustugum bi insan artık benım ıcın.Kafasından neler geçiyor hiç bilmiyorum.Ama bana nasıl davranılıosa ben de ona ole davranırım.Sil demişsin.Evet baska biri olsa anında hayatımdan cıkarırım düşünmem bile.ama olmadıgı düşüncesi bile boşluga düşürüyo beni napıcamı bilmiorum.Zaten habire konusmalarımızda arkadasca kelimesini vurguluorum sallamıyo gibi.bakalımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…