- Konu Sahibi bendenizzz
-
Canım ya korkuyo aŞktan
ya senle cıdden oynuyo
ama o saydıgın herseyı ve fazlasını yaptıgım bı erkek arkadasım benımde var
hatta unv.aramızda kmlerce uzaklık varken nezamn canımın yandıgını anlasa yanımda olurdu
ve tum arkadaslarım bu cocouk sana asık derdı
ama degıldı bende oyle
suan ıkımzde ıs guc sahıbı ınsanlarız cogu zaman hayatımızdakı ınsanlar aramızdakı dostlugu anlamasada bız kopmayız
yanı boyle bısıde olanılır demek ıstedım
biranlık yaşanan duygu karmaşası olabilir.. malesef erkekler, kadınlar kadar duygusal olamıyorlar.. yaptığının yanlış olduğunu anladı ve dost kalmayı teklif ediyor..
şunu unutmayın, isteyen erkek dost kalalım demez..
durum bana çok tanıdık geldi,ama ben daha biz neyiz durumumuz ne diye sormadım,öyle flörtleşiyoruz. 1.5 yıldır tanıyorum ben de ,arkadaşım,çok da sevdiğim bir arkadaşım. bakalım sonu ne olacak. hiç belli olmaz ben de bir gün aynı cevabı alabilirim. adıma şiirler mi yazmadı,serenatlar mı yapmadı. neler neler..ama arkadaşız. gerçi benim durum daha bir karışık ya neyse...
nasıl yani arkadaşım senden açmanı ısteyebilir miyim acaba?:kedi:Çok sinir işte bu durum.Şimdilerde de face de bunun yazıstıgı(duvardan duvara)bi kız gördüm.Belli ki bu kızı sevmiş ve ayrılmıslar.Oyle dokturmus kı sormayın gıtsın.Hayatımda kimse yok dedı ama onu unutamamıs bu çok belli.Bazen sunu da diyorum ilişki olsa nasıl olacak ki o hep uzakta olacak ben hep beklicem bu da koyar insana.Aklında baska biri var hissediorum.Ama ben de artık normal arkadas gıbı hıccc umursamıomus gıbı davranıyorum.Suan aklıma gelen ılk tavır bu..alsanaalsanasmile
aşağıdaki cümleyi yanar döner renklerle kocaman puntolarla yazlmış gibi okuman için yazdım:
o sana sevgili olmaz, dost da olmaz, senin sinirin bozulduğu ölçüde o kendini iyi hissedecek, bunun için seni elinin altında tutuyor, sil onu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?