• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saçtan kurtulmam lazım :(

ozugulum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
37
5
1
32
Arkadaşlar saçlarım koyu sarıya yakın bir renkti fakat turuncu yansımalar var diye 6 numara koyu kumrala boyadım, boyamaz olaydım resmen saçlarım simsiyah oldu :( nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum ama bu kadar koyu duracağını düşünmüyordum. bu renk kendi kendine akıp açılır mı lütfen yardımcı olun :(

Boyadan anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka :KK39:

Arkadaşlar saçlarım koyu sarıya yakın bir renkti fakat turuncu yansımalar var diye 6 numara koyu kumrala boyadım, boyamaz olaydım resmen saçlarım simsiyah oldu :KK43: nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum ama bu kadar koyu duracağını düşünmüyordum. bu renk kendi kendine akıp açılır mı lütfen yardımcı olun :KK43:
Yıkadıkça elbet akıp açılır. Ama ben hemen açılsın istiyorum diyorsan karbonat, C vitamini ve şampuan ile saçındaki boyayı akıtabilirsin. Bizzat denemiş biri olarak söylüyorum, çok güzel rengini açıyo. Bi kere yapınca iki ton açılır daha fazla açılsın istersen tekrar uygularsın. Youtube da videosu var :KK9:

Yıkadıkça elbet akıp açılır. Ama ben hemen açılsın istiyorum diyorsan karbonat, C vitamini ve şampuan ile saçındaki boyayı akıtabilirsin. Bizzat denemiş biri olarak söylüyorum, çok güzel rengini açıyo. Bi kere yapınca iki ton açılır daha fazla açılsın istersen tekrar uygularsın. Youtube da videosu var :KK9:
C vitaminini nereden bulucam canım. Bi de saçım çok işlem görmüş yıpranmış bi saç, c vitamini zarar vermez değil mi saçlarıma

C vitaminini nereden bulucam canım. Bi de saçım çok işlem görmüş yıpranmış bi saç, c vitamini zarar vermez değil mi saçlarıma
C vitamini eczaneden alabilirsin canım aspirin gibi, pakette 20 tane filan oluyo tam hatırlamıyorum sayısını.. Portakalllısı var, ezip kullanıyosun. C vitamini saça zarar vermez elbette, ama karbonat için bişey diyemem, sanmam ama. Dediğim gibi videosunu izle; ama emin ol saçının rengini açacaktır. Vitamin tam olarak bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 42
C vitamini eczaneden alabilirsin canım aspirin gibi, pakette 20 tane filan oluyo tam hatırlamıyorum sayısını.. Portakalllısı var, ezip kullanıyosun. C vitamini saça zarar vermez elbette, ama karbonat için bişey diyemem, sanmam ama. Dediğim gibi videosunu izle; ama emin ol saçının rengini açacaktır. Vitamin tam olarak bu
Video yu izledim şimdi canım. Ben karbonat koymasam da aynı sonuca ulaşabilirim değil mi sadece c vitaminiyle

Video yu izledim şimdi canım. Ben karbonat koymasam da aynı sonuca ulaşabilirim değil mi sadece c vitaminiyle
Asıl işi yapan karbonat zaten. Açıcı özelliği var çünkü tıpkı limon gibi. Sadece vitamin ile yaparsan bilemicem sanmam işine yarayacağına. Korkma kız karbonat o boyadığımız kimyasal boyaların yanında çok masum kalır :KK48: Ben uygulamış sonuç almış biri olarak anlattım, kararı sen ver. Bana hiç bir zararı olmadı.. cildimize maske yapıyoz canım karbonatla, nolucak :KK23:

Asıl işi yapan karbonat zaten. Açıcı özelliği var çünkü tıpkı limon gibi. Sadece vitamin ile yaparsan bilemicem sanmam işine yarayacağına. Korkma kız karbonat o boyadığımız kimyasal boyaların yanında çok masum kalır :KK48: Ben uygulamış sonuç almış biri olarak anlattım, kararı sen ver. Bana hiç bir zararı olmadı.. cildimize maske yapıyoz canım karbonatla, nolucak :KK23:
Bir deneyeyim bakalım yarın canım. İnşallah olumlu bi sonuç elde ederim

merhaba,

saclarini zamaninda saf c vitamini ( ki askorbik asit olarak gecer) ile acmis biri olarak soyleyebilirim ki nerdeyse 3,4 tona kadar acar.
Fakaat:

1. acarken sacta dorelik birakiyor, ozellikle sac cok koyu kahve/ siyah/ koyu kizila boyanmissa,
2. oreal kadar olmasa da yipratiyor (tiftik goruntu birakiyor kurutmadan once)
3. yapis yapis oluyor her yer, cunku karbonat ile etkilesime girdiginde anormal bir kabarma oluyor karisim kabinda :) o yuzden buyuk bir kapta karistirin.

imnternet sitelerinde satiliyor, saf c vitamini.
Eczanede satilanlar ile denemedim.

Back
X