Bu sadece bana mı oluyor, o insana söylemek istediğim bişey çıkıyor sürekli içimde kalır söylemesem

ozyeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
23
13
3
33
Sevdigim insanda ihanet yalan baska kiz hersey vardı bende saydirip bitirdim ögrenince. Ama aklıma hala laflar geliyor ne biliyim ofkemden, söyleyemesem içimde kalıyor. Kalacak. Napıyım sizce bi yere yazsam da kendini bişey sanıp havaya girecek çünkü beni takipte hala :' evet,bugüne kadar onunla konuşmanın bir faydasını görmedim ama susmakta bitiriyor beni. En son o sürekli yazdı ve sonunda pes etti. Hepinizden yaşça küçüğüm belki ama tanımadığım birilerinin kelimelerine ihtiyacım vardi buraya yazdım, umarım rahatsızlık vermem itici bi etki yaratmam. Çok garip hersey bir yanım bugüne kadar ona bir suru sey söyledin de ne oldu inkar etti diyo ama bi yanım hatalarını onun yüzüne vurmak ıstiyo nasi bi karaktersiz oldugunu bilmedigimi sanmasın istiyor hala seviyorum diyor bunun yalan oldugunu mesela bildigimi bilmesini istiyorum. arkadaslarima artık konusunu bile acamiyorum çünkü o beni hiç kimseye anlatmamış yediremiyorum. Ben Başkasıyla olmasının dusuncesine bile dayanamazken..burdan bi bakabilseniz o kadar zorki. Daha çok sev var da derinlerimde söylemek istedigim ama bu kadar yeter simdi.. o kadar fazla ki hiç bişeye odaklanamıyorum düsunmekten.. Aptalım belki kalbimi kıran kişiye, sayfalarca yazı yazmaya devam ediyorum henüz okumasada. Barışmak desem zaten imkansız biz ikimiz artık hayallerde bile birlikte değiliz

Her yol varmış mübarek. Bırak anasının babasinin adam edemedigini sen mi adam edeceksin söylesen ne olacak sanki bir kulağından girer diğerinden çıkar. ..ne diyecek sanki evet karaktersizim duzeliyim bari mi diyecek.bir kelime ettigine değmez.
Bir de hala pesindesin sanacak üzerine.
En iyisi hiç yokmus olmamış gibi yola devam.

Ya tıpa tip aynilarını söylüyo içimdeki ses bana çok şaşırdım okuyunca ama dayanamıyorumda büyük sıkıntı var icimde

Normal böyle hissetmen kolay mı hayal kırıklığı haksızlığa uğramak.
Ama böyle insanlara en iyi cevap yok gibi davranmak.
Hayatına devam et hiç girme bu adamin batakligina.
Bunlara cevap verince bir nimetten sayarlar kendilerini.sen soversin yüzüne bu anlar seni seviyorum dedin.
Ya tıpa tip aynilarını söylüyo içimdeki ses bana çok şaşırdım okuyunca ama dayanamıyorumda büyük sıkıntı var icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…