- 14 Eylül 2021
- 61
- 27
- 3
Gençliğimin hayrini gormek nasip olmasinki boyle kimsenin inanmamsi beni dahada kötü ediyor cunku asla yasanmasi mümkün birsey degilDizi tadında yazmis işte biseyler arkadaş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gençliğimin hayrini gormek nasip olmasinki boyle kimsenin inanmamsi beni dahada kötü ediyor cunku asla yasanmasi mümkün birsey degilDizi tadında yazmis işte biseyler arkadaş![]()
O kadar dunya basima yikildiji ertesi gun gorumcemin dugunu wardi ailem geldi ama ben ruh gibi 3 gun kendime gelemedim kimseye de anlatamadim en son uzmandan care aricam baska yolum yokUmarım uydurmuşsundur ve bunlar gerçekte yaşanmamıştır.
BIrde beni düşünün kimse inanmio burdakiler bu beni dahada yipratiyor ben nasil delil toplayabilirimki elimde ispat yok sadece numara war zaten babam annemi goz onunde öldürür yani isin icinden cikamiomOkurken bile şok geçirdim böyle bir şeyi yanına bırakmayın bir avukatla görüşün delilleri toplayıp davacı olun
Benim ne yasadgmi allah biliyor su konida katiliyorum annemle babam yillarca tartisti annem aldatildi sewgisiz yaşadı ama bana tam anlatmadi inanmadim bende zorla hicbisi olmaz en azindan bana soleyebilirdi korktum dioAnnenizin düşünme yetisi zayıf mı? Yani zihinsel problemi falan mı var? Kaçırılır tecavüze uğrar anlarımda bile isteye adamın evine gitmek işin senaryo kısmı bence. Gerçi komple senaryodan ibaret bu konuda neyse
O zaman o anneyle bidaha görüşme. Zorla tehtidle oldu ne demek ya koskoca kadın inandın mı gerçektenO kadar dunya basima yikildiji ertesi gun gorumcemin dugunu wardi ailem geldi ama ben ruh gibi 3 gun kendime gelemedim kimseye de anlatamadim en son uzmandan care aricam baska yolum yok
Yemin ederm gercek bole solemeyin daha kötü oluyormBu ne ya fake de lütfen
Nasil yapcam babama kardesime ne dicem birde ben allaha hep en cok sewdgm annemden once al canimi diye dua ederdim kucuklugumden beriO zaman o anneyle bidaha görüşme. Zorla tehtidle oldu ne demek ya koskoca kadın inandın mı gerçekten
Annenizin zihinsel bir engeli mi var, ancak bu anlaşılır kılabilir anlattıklarınızı. Evli barklı, boyunca evli kızı olan kadın nasıl bir tehditle kızının eski nişanlısının evine yalnız gider de ırzına geçilir ? Annenizi eve kapatın bence, bu saflıkla başına daha kötü şeyler gelmesin.Gelir cunku bana sen kimsin dedi ve sesini anlar gibi oldum annem calistigi icin is yerinden sandim ve ben kiziyim dedim sen kizimisin falan deyince suphelendim baktim
Gerçekte yasanmis ben burdan az da olsa insanlardan yön bulmak icin derdimi actim kimse inanmadi senaryo dendi neden bole bisi uydurumkiUmarım uydurmuşsundur ve bunlar gerçekte yaşanmamıştır.
Yuzume bakamiyor yemiyo yediriyor gulmuyor ustume titrio ama ben icim burukAnnen nasıl peki yazik..