• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sadece benim başıma gelmistir cok zor durumdayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım uydurmuşsundur ve bunlar gerçekte yaşanmamıştır.
O kadar dunya basima yikildiji ertesi gun gorumcemin dugunu wardi ailem geldi ama ben ruh gibi 3 gun kendime gelemedim kimseye de anlatamadim en son uzmandan care aricam baska yolum yok

Annenizin düşünme yetisi zayıf mı? Yani zihinsel problemi falan mı var? Kaçırılır tecavüze uğrar anlarımda bile isteye adamın evine gitmek işin senaryo kısmı bence. Gerçi komple senaryodan ibaret bu konuda neyse

Okurken bile şok geçirdim böyle bir şeyi yanına bırakmayın bir avukatla görüşün delilleri toplayıp davacı olun
BIrde beni düşünün kimse inanmio burdakiler bu beni dahada yipratiyor ben nasil delil toplayabilirimki elimde ispat yok sadece numara war zaten babam annemi goz onunde öldürür yani isin icinden cikamiom

Annenizin düşünme yetisi zayıf mı? Yani zihinsel problemi falan mı var? Kaçırılır tecavüze uğrar anlarımda bile isteye adamın evine gitmek işin senaryo kısmı bence. Gerçi komple senaryodan ibaret bu konuda neyse
Benim ne yasadgmi allah biliyor su konida katiliyorum annemle babam yillarca tartisti annem aldatildi sewgisiz yaşadı ama bana tam anlatmadi inanmadim bende zorla hicbisi olmaz en azindan bana soleyebilirdi korktum dio

O kadar dunya basima yikildiji ertesi gun gorumcemin dugunu wardi ailem geldi ama ben ruh gibi 3 gun kendime gelemedim kimseye de anlatamadim en son uzmandan care aricam baska yolum yok
O zaman o anneyle bidaha görüşme. Zorla tehtidle oldu ne demek ya koskoca kadın inandın mı gerçekten

Bu ne ya fake de lütfen
Yemin ederm gercek bole solemeyin daha kötü oluyorm
O zaman o anneyle bidaha görüşme. Zorla tehtidle oldu ne demek ya koskoca kadın inandın mı gerçekten
Nasil yapcam babama kardesime ne dicem birde ben allaha hep en cok sewdgm annemden once al canimi diye dua ederdim kucuklugumden beri

Gelir cunku bana sen kimsin dedi ve sesini anlar gibi oldum annem calistigi icin is yerinden sandim ve ben kiziyim dedim sen kizimisin falan deyince suphelendim baktim
Annenizin zihinsel bir engeli mi var, ancak bu anlaşılır kılabilir anlattıklarınızı. Evli barklı, boyunca evli kızı olan kadın nasıl bir tehditle kızının eski nişanlısının evine yalnız gider de ırzına geçilir ? Annenizi eve kapatın bence, bu saflıkla başına daha kötü şeyler gelmesin.

Buna benzer bi dizi vardı kadin evlendiği gun eniştesi tarafından kaçırılıp silah zoruyla tecavuz etmisti.

Annenizin telefonuna gelen yanlış numara aramasını araştırma sebebiniz neydi?
Bana eşime anneme babama böyle bir sürü yanlış numara araması geliyor, daha bir kere araştırma yapmak aklımıza gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X