• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şarkılarda ne demek oluyor :(

gulsah83

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
16
0
16
İstanbul
Buraya ilk kez konu açıyorum... Ama devamlı takip ettiğim bir site...

Çok üzüldüğüm bir şey var... son zamanlarda bu konuyu o kadar çok kafama takar oldum ki anlatamam:(

Ben yaklaşık 1 aydır birisiyle çıkıyorum. Şuan için her şey güzel gidiyo..

Fakat erkek arkadaşım sürekli facebookta ayrılıkla ilgili, sitemli şarkılar paylaşıyor... Sanki birisine gönderme yapar gibi...

Bir insanın ilişkisi varsa, neden böyle şarkılar paylaşsın ki anlamıyorum.

Ona da sormak istemiyorum...

Ayrıca geçenlerde de, benden önce ayrıldığı, eski sevgilisinin facebookta hala ekli olduğunu gördüm:(

Gerçi kızla bi konuşmaları yok. Hiçbir iletişim olmamış aralarında ayrıldıktan sonra.. zaten kız ayrılmış bundan...ama genede içim içimi yiyor:( Acaba ona mı yapıyor bunları...

Bu arada bu kızla ikisi aynı işyerinde bide offf yaa:(

Kızlar lütfen bi akıl verin, kafayı yicem yoksa...:((((((

şimdi tam diyecektm ki face de hala ark. olmaları yanlış ama aynı işte çalıştklarnı duyunca bilemedim. bence insanlar konusa konusa anlasır, niye kendi kendinin yiyorsn, derdini anlatamadıktan sonra aranızdaki ilişki ne kadar gercekci olabilir ki???:44:

Şarkılara değil yüreğine bak.
Seni sevdiğini içinden eminsen gerisi boş!

Yani ilgisi var tabiki ama işte o kızı faceten silmemesi, birde böyle acıklı şarkılar göndermesi, ister istemez aklıma böyle şeyleri getiriyor:(

Kızı silmemiş olması belki de onu önemsemediğini gösterir,şarkılar da sevdiği için paylaşmıştır.
Hemen olumsuz düşünmen doğru değil bence.

şimdi tam diyecektm ki face de hala ark. olmaları yanlış ama aynı işte çalıştklarnı duyunca bilemedim. bence insanlar konusa konusa anlasır, niye kendi kendinin yiyorsn, derdini anlatamadıktan sonra aranızdaki ilişki ne kadar gercekci olabilir ki???:44:

sorsam tabiki inkar edecektir ama onun içinde ne yaşadığını bilemem ki... çok mu şüpheciyim nedir :S

Buraya ilk kez konu açıyorum... Ama devamlı takip ettiğim bir site...

Çok üzüldüğüm bir şey var... son zamanlarda bu konuyu o kadar çok kafama takar oldum ki anlatamam:(

Ben yaklaşık 1 aydır birisiyle çıkıyorum. Şuan için her şey güzel gidiyo..

Fakat erkek arkadaşım sürekli facebookta ayrılıkla ilgili, sitemli şarkılar paylaşıyor... Sanki birisine gönderme yapar gibi...

Bir insanın ilişkisi varsa, neden böyle şarkılar paylaşsın ki anlamıyorum.

Ona da sormak istemiyorum...

Ayrıca geçenlerde de, benden önce ayrıldığı, eski sevgilisinin facebookta hala ekli olduğunu gördüm:(

Gerçi kızla bi konuşmaları yok. Hiçbir iletişim olmamış aralarında ayrıldıktan sonra.. zaten kız ayrılmış bundan...ama genede içim içimi yiyor:( Acaba ona mı yapıyor bunları...

Bu arada bu kızla ikisi aynı işyerinde bide offf yaa:(

Kızlar lütfen bi akıl verin, kafayı yicem yoksa...:((((((

Günaydın arkadaşım hayırlı haftalar öncelikle ben evliyim bende acılı şarkılar paylaşıyorum bazn gerçekten dinlemek için dinliyorum ama kız arkadaşının ekli olması kafamı karıştırdı.ama ben senin yerinde olsam sorarım ne ayaksın birader sen diye :D

Günaydın arkadaşım hayırlı haftalar öncelikle ben evliyim bende acılı şarkılar paylaşıyorum bazn gerçekten dinlemek için dinliyorum ama kız arkadaşının ekli olması kafamı karıştırdı.ama ben senin yerinde olsam sorarım ne ayaksın birader sen diye :D

dimi ya sadece şarkı olsa keşke, kızı listesinde tutmasının gereği ne... naptığını ne ettiğini görmek istiyo heralde:S

Tatlı bi dille şakayla karışık sorabilirsin.''Hayırdır çok mu üzüyorum seni de böyle içli içli şarkılar paylaşıyosun?'' diyebilirsin tebessümle.Tepkisini bu şekilde ölçebilirsin.Ben öyle yapardım yani.En azından konuyu paylaşmış olur bir nebze olsun rahatlarsın.

dimi ya sadece şarkı olsa keşke, kızı listesinde tutmasının gereği ne... naptığını ne ettiğini görmek istiyo heralde:S

belkide seni kıskandırıp kendine daha çok bağlamak istiyordur ya ne bilim çok karışık bir durum ama bayan olduğumuz için hissedersin sanki ters bir durum olduğunda

ben olumlu düşünemiyorum... hatta şuan çok pis ayrılasım var :)

yok işte sen beni bıraktın gittin, yok senin yerini kimse tutamaz...

ayy aklıma geliyo uyuz oluyorummm

Kendimi yerine koydum da kesinlikle rahat edemeyeceğim bir durum.
Yeni bir ilişki sitemli şarkılar ve ne olursa olsun yanyana olan iki eski sevgili...
Öncelikle direkt değil ama konuyla alakalı sorular sor, sana bakış açısını tekrar gözden geçir.
Durgunluk zamanları oluyor mu durup dururken?

bakın şimdi şuan gene bi şarkı paylaşmış

ezginin günlüğü - ayrılış die bi şarkı :S

bu nedir şimdi yaaa :(

Galeyane getirmek istemiyorum ama seni gönderme yapıyor sanırım eski kız arkadaşına.Bu saatte iş yerinde bu şarkıyı paylaşıyor..Normal değil.

Kendimi yerine koydum da kesinlikle rahat edemeyeceğim bir durum.
Yeni bir ilişki sitemli şarkılar ve ne olursa olsun yanyana olan iki eski sevgili...
Öncelikle direkt değil ama konuyla alakalı sorular sor, sana bakış açısını tekrar gözden geçir.
Durgunluk zamanları oluyor mu durup dururken?

yanımdayken öyle pek dikkat çeken birşeyini görmedim... ama içinde ne fırtınalar kopuyordur kim bilir :/

kız bırakmış bunu zaten, facetende silmiyo... bunlar yeteri kadar ip ucu bana göre

ya çiftlerin hele ki ilk zamanlarda bu tarz şarkılarda kendini bulması bana göre biraz anormal...
sevebilirsin tabi ki, ama ısrarla benzer şarkılar dinlemek niye, insanın öyle eskiye özlem gibi bir niyeti olmasa bile oldurur yani...
bana da pek masum gelmedi işin özü arkadaşım, tatlılıkla sora derim bir arkadaşın dediği gibi, 'hep üzücü şarkılar paylaşıyorsun aşkım, farkında olmadan seni üzüyor muyum' diye bir sora bakalım... yok üzmüyorsun derse ben 'bana kötü şeyler düşündürüyor böyle şeyler' diye de belirtirdim mutlaka...

şarkıları geçtim de.. hala facesinde o kızın ne işi var?
aynı yerde çalışıyo olabilirler ama ayrıldılar ve artık hayatında sen varsın..
bundan rahatsız olduğunu açıkça söyleyebilirsin.. en doğal hakkın..
aynı iş yerinde çalışmaları sorun olmaz diye düşünüyorum..
arada sürpriz yap iş yerine mesela..

Konusmak kıskanc durumuna dusurecektır..Müzik kültürü budur belki...Konunun ustune gıdersenız eger daha cok aklına sokarsınız..Ki sorsanız bile lafla sözle haksız duruma dusurur kendını savunur..Elde somut bı delıl yok.. Madem oyle facebooktan sızde eskı kız arkadasının gorebılecegı sekılde karalayın bı kac kelam zaten cevabınızıda sıze karsı tepkısınıde anlarsınız oradan..

yanımdayken öyle pek dikkat çeken birşeyini görmedim... ama içinde ne fırtınalar kopuyordur kim bilir :/

kız bırakmış bunu zaten, facetende silmiyo... bunlar yeteri kadar ip ucu bana göre

İçini ferahlatacak şeyler söyleyemeyeceğim... Birebir konuşmaktan başka çaren yok gibi...
2 sorum olacak:
1.si, ilişkiniz nasıl başladı? Peşinde koşma koşturma durumu var mıydı?
2.si, eski ilişkisi hakkında konuşabileceğin bir ortak arkadaşınız vs var mı?
Onlardan bir iki ipucu bulabilirsin belki...

Back
X