yudum2602 Baba beni O'kula gönder.♥ Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 281 1 46 Almanya 20 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yudum2602 #1 gecende cocuklar duymasinda söylenen bi sarki vardi yandi yüregum yandi geeel gel gel karadenizin suyi bilur benim yerumi ayin suya düstügü isikta bekler beni ayin suya düstügü isikta bekler beni fln dio sarkida bu sarkinin adini & söyleyen kisiyi bilen varmi ?
gecende cocuklar duymasinda söylenen bi sarki vardi yandi yüregum yandi geeel gel gel karadenizin suyi bilur benim yerumi ayin suya düstügü isikta bekler beni ayin suya düstügü isikta bekler beni fln dio sarkida bu sarkinin adini & söyleyen kisiyi bilen varmi ?
MonaPisa Nirvana Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2008 5.889 67 683 53 Ankara 21 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yudum2602 #2 YANDI YÜREĞİM Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı, Gel gel, Karadeniz'in suyu bilir benim yerimi, Ayın suya düştüğü ışıkta bekle beni Belli bi söyleyeni yok bu türkünün, çok araştırdım ben de, bulamadım, bi de anonim bildiğim kadarıyla.
YANDI YÜREĞİM Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı, Gel gel, Karadeniz'in suyu bilir benim yerimi, Ayın suya düştüğü ışıkta bekle beni Belli bi söyleyeni yok bu türkünün, çok araştırdım ben de, bulamadım, bi de anonim bildiğim kadarıyla.