bu şarkıyı dinleyip gaza gelin sizi terkeden sevgilinizi aramayı düşünmezsiniz:)

çok güzelmiş hakikaten
tam gaza gelmelikmiş
en iyisi ben fazla dinlemeyeyim,nişanım olacak,çocuk ortada kalmasın

aman aman sen dinleme sonra ben vicdan azabı çekerim Allah mutlu mesut etsin bebeğim
yani bir şarkı bu kadar gaza getirir

amin tatlım,Allah sana daha iyilerini nasip etsin
aman deyim sevgilin varken dinleme bu şarkıyı
bu arada şarkı hakikaten mükemmel yaaa :82:

amin tatlım,Allah sana daha iyilerini nasip etsin
aman deyim sevgilin varken dinleme bu şarkıyı
bu arada şarkı hakikaten mükemmel yaaa :82:

amin amin aminnnnn
vardı da ayrıldık o yüzden dinliyorum günde 5 vakit bu çocuğun söylediği şarkılar çok güzelmiş bende yeni keşfettim

cnm sağolasın dünden beri dinliyorum bunu.inanmayanlar olabilir belki ama.eskisini faceden sildim bide engelledim.numarasınıda sildim.cehenneme kadar yolu var.bu kadar gaza geldim yani

cnm sağolasın dünden beri dinliyorum bunu.inanmayanlar olabilir belki ama.eskisini faceden sildim bide engelledim.numarasınıda sildim.cehenneme kadar yolu var.bu kadar gaza geldim yani

oh mis:) yeni güzel sayfaların olsun inş tatlişkom:82: hakkaten tam gaza getiriyor yani bildiğin terapi bu şarkıyla daha kolay geçiyor günlerim

Ben aşk acısı çekerken mansur ark tan gazla gitsin i dinlerdim. acayip gaza gelirdim.. içim Buz gibi olurdu. bu şarkı da çok güzelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…