Anket Bu sebepten boşanırmıydınız

Bu sebepten boşanirmiydiniz

• Evet

OY: 8 3,3%
  • Hayır

OY: 233 96,7%

• Ankete Katılan
    241

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Her yıl düzenli olarak gelen ve geldiği zaman da 3 haftadan önce gitmeyen kayinvalide ve kayinpederim var. Sorun şu ki kayinpederim bir insanda nefret ettiğim hangi özellikler varsa hepsini taşıyan biri. Bencil , cimri , hep kendi dediği dedik , oğlunu maddi anlamda sömürmeye meraklı vs. Sirf bu yüzden yani belki senede bir ay evin içinde görmeye tahammül edemedigimden seneye bunlarla aynı şehre bile taşınmayı düşünüyorum tabı ara sıra bosansam ömür boyu görmesem de diyorum eşimle bir problemim yok sizce bu sebepten bosanilir mi siz bosanirmisiniz

Yilda bir defa mi o 3 hafta? Bir defaysa sorun degil. Birkac defa ise camlari acmanizi rica edicem
Zira bana fenaliklar gelir.
Birkac defa gelip de 3 hafta kaliyorlarsa evet bosanirim. Esimle baska sorunum yoksa da once bir orta yolu bulmaya calisirim,esimi uyaririm,arada da kendisi gitsin ilgilensin ailesiyle,beraber vakit gecirsin isterim. Yok dinlemiyorsa hadi anana babana selam soyle ,daha da gelme derim yani napayim
Ben de insan evladiyim,hizmetcilik yapmaya gelmedim dunyaya

Edit; bu arada istedigi kadar para verebilir esim ailesine,karismam ve ilgilenmem

Kayınpeder,kayınvalide gibi sebeplerden yuva yıkmaya değer mi bilemedim. Eşinizin tutumuna sinir oluyorsunuz bence siz. Onlara bu yüzü ve rahatlığı veren eşiniz neticede. Sömürtmesin kendini. Onun harici kayinpederin cimriliginden size ne ki o öyle gelmis oyle gider. Insanları degistiremeyiz ama sınır cizebiliriz. 3 hafta uzun bir sure misafirlik icin. Insan rahat edemez. O konuda haklısınız ama baska seylerde var gibi..

3 hafta çokmuş. 1-2 hafta daha iyi aslında ama bosanmazdim. Senede 1 defa, 3 hafta idare edilir bence.
Onun dışında eşin hesabını kitabını kendi bilecek, kimse kimsenin cebinden zorla para almıyor.

Bosanırım dersek boşanacak mısınız?

Senede 3 hafta geliyorlar diye boşanmayı düsünmekte, sırf yatılı gelmesinler diye aynı şehre taşınmak da mantıklı değil, onunda baska sıkıntıları olur çünkü.

kocamla sorunum yoksa niye boşanıyım?
Ben evlenirken hiç bir beklenti içine görmedim maddi anlamda sadece bir tane bilezik takarak düğün yapıldı sesimi cikarmadim bunlarda benden birşey beklemezler diye ama öbür gelinlerine taktılar takistirdilar cefalari da bana düşüyor eziyetler de bunların geleceği haberi gelince inanın karnıma ağrı giriyor stresten

Back
X