Anket Bu sebepten boşanırmıydınız

Bu sebepten boşanirmiydiniz

• Evet

OY: 8 3,3%
  • Hayır

OY: 233 96,7%

• Ankete Katılan
    241
Kız deli misin? Bu devirde insan anlaştığı eşinden boşanır mı ? Eşinden memnunsan, kayınpeder yüzünden boşanılır mı ? Kendine gel 😊 Hırslarına kapılıp, evliliğin ne kadar önemli bir kurum olduğunu unutuyorsun. Eşini sev, ona destek ol ve sabırlı ol. Eşin ve evlatların dışındakiler da evlilik için önemli bir kriterdir ama en önemlisi Eş. O Yanındaysa diğerlerinin ne önemi var.
Bazen şöyle bi düşünüyorum ben bu adamı boşasam kayinpeder hayatımdan tamamen çıkacak yoldan geçen bi adam olacak benim için evime gelemeyecek sesini duymayacagim düşüncesi bile rahatlatıcı geliyor

bazi insanlar evlenirken kaynana kayinbaba evimize hic gelmeyecek bizde hic kalmayacaklsr ben hanimimi yada kocami alip kapimi kapatip kimse yokmus gibi yasayacagim saniyorlar sanirim
maalesef oyle bir dunya yok eger bu sebepten bosanilacak olsa emin olun çogu insan boşanmisti
bende kv ve k.babama bayilmiyorum eminim onlarda bana bayilmiyorlardir ama ogullarinin evine gelip yilda bir kez iki kez 3 hafta kaldiklarindada bukadar problem yapilmasina gerek yok bence
İşte kendi ailem yatıya gittiklerinde iki günden fazla kalmazlar zaten misafirliğe de sık gitmezler ben de bile 3. Gün tutamadım evde gittiler . Tuhaf geliyor haftalarca kalmak kendi ailemden gormeyince

Her yıl düzenli olarak gelen ve geldiği zaman da 3 haftadan önce gitmeyen kayinvalide ve kayinpederim var. Sorun şu ki kayinpederim bir insanda nefret ettiğim hangi özellikler varsa hepsini taşıyan biri. Bencil , cimri , hep kendi dediği dedik , oğlunu maddi anlamda sömürmeye meraklı vs. Sirf bu yüzden yani belki senede bir ay evin içinde görmeye tahammül edemedigimden seneye bunlarla aynı şehre bile taşınmayı düşünüyorum tabı ara sıra bosansam ömür boyu görmesem de diyorum eşimle bir problemim yok sizce bu sebepten bosanilir mi siz bosanirmisiniz
Yılda 3hafta cok iyi rakam:D
En mesafelimiz ayda 1 görüşüyor:)
Ozaman hepimiz boşayalım adamları:)

İşte kendi ailem yatıya gittiklerinde iki günden fazla kalmazlar zaten misafirliğe de sık gitmezler ben de bile 3. Gün tutamadım evde gittiler . Tuhaf geliyor haftalarca kalmak kendi ailemden gormeyince
her insani bir tutamazsiniz annem bana gelir 2 3 gun kalir ayni sehirdeyiz cunku ama baska sehirde abime gidince 1 hafta bazen duruma gore 2 hafta kalir

Eşiyle sorunu olmayan ailesinden dolayı boşanmayı düşünüp de olan yuvasını yıkmasın.
Tahammül edilemez olabilir ama üç hafta dayanacaksınız mecbur, bir de aynı sokakta oturmak zorunda olanlar var.
Böyle bir sebepten yuva dağıtılmaz, dost düşman güldürülmez.

sen yine iyiymişsin 11 ay sana kalıyor senede
ya mıç mıç hep iç içe yaşasaydın
çat kapı gelmeleri ve 12 ay boyunca koloniler halinde dolansaydın

şükret:işsiz:

siz bu fikri kocanıza bir söylesenize 🤣

‘hayatım, senede 20 gün ananı babanı idare etmektense ben senden boşanmaya karar verdim.’

adam bön bön bakar yüzünüze ,
iyi de biz zaten evli değiliz şu durumda, der.

sevmediğiniz adamla evli kalmayın. insan sevdiği adamı 20 gün için bırakmaz.
hayatımda gördüğüm en iyi cevap:)

siz bu fikri kocanıza bir söylesenize 🤣

‘hayatım, senede 20 gün ananı babanı idare etmektense ben senden boşanmaya karar verdim.’

adam bön bön bakar yüzünüze ,
iyi de biz zaten evli değiliz şu durumda, der.

sevmediğiniz adamla evli kalmayın. insan sevdiği adamı 20 gün için bırakmaz.
hayatımda gördüğüm en iyi cevap:)

Her yıl düzenli olarak gelen ve geldiği zaman da 3 haftadan önce gitmeyen kayinvalide ve kayinpederim var. Sorun şu ki kayinpederim bir insanda nefret ettiğim hangi özellikler varsa hepsini taşıyan biri. Bencil , cimri , hep kendi dediği dedik , oğlunu maddi anlamda sömürmeye meraklı vs. Sirf bu yüzden yani belki senede bir ay evin içinde görmeye tahammül edemedigimden seneye bunlarla aynı şehre bile taşınmayı düşünüyorum tabı ara sıra bosansam ömür boyu görmesem de diyorum eşimle bir problemim yok sizce bu sebepten bosanilir mi siz bosanirmisiniz
Bisan bence. Anası babası yılda 20 gün geliyor diye boşanmayı düşündüğün adamın zaten senin için bir değeri yoktur. Boşan o da kurtulsun sen de.

Back
X