Bu sefer anladım.

Pitikareligomlek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
165
4
13
43
Eski eşimin şiddet davranışlarına rağmen ondan vazgecemiyordum.sebebini buldum şiddet harici ikinci bir kişiliği var ama o çok beyefendi saygın vs vs.ben o il ne kişiliğe aşığım.
Boşandıktan sonra eski esimle flört ettik.olur mu dedim.belki de ilk kez sorumluluk alıyordu m sorumluluk mu korkuttu. Bilmem
Neyse eski eşle whatupta.mesajlasiyirruk.aniden sinirlendi.gece 10. Engelledim onu.ondakka sonra zil çaldı.gece 10 yavrum kucağında ikisi geldiler.apartmanda rezalet çıkmasın diye eski esieve aldım.bagirdi çağırdı yüzüme tükürdü.peedeleri soktu.utuyu ütü masasuna pat pat vuruyor.
İlk evlendigimizdede böyleydi.bu adam degismicek.engeli kaldıracak son dedi.tamam dedim gitti.engeli kaldirmadim.yirmi dakka sonra yine kapıya dayandı.kapisa biisiler diyor.umarum rahatsız olan olamamıştır.polis cagiricam dedi.ancak gitti.su an çok kötüyüm.
Bu eski eşle gorusmem baktım yalniiktan oluyor.ve bir arkadaş sitesine üye oldum.biriyle tanıştım.yazisiyoruz.iyi hissettiriyor.evlilik gibi bir beklentim yok.oylesine konuşuyoruz.iyi geldi bana bilmiyorum.bu adâmla yazisinca eski eşi unuttum.yazistigim adam 42 yaşında ve boşanmış ben de 37.bilmiyorum hata mı yapiuorum ama bu bana iyi geldi

.

Boşandığın için pişman mısın?
En çok merak ettiğim bu. Ne yapıyorsun mesela çalışıyor musun okuyor musun. Ha bu arada artık ayrılmışsın hayatına birilerinin girmesi gayet normal.

Bu kadar dengesiz bir adamı boşanmana rağmen hayatından çıkarmadığın için çok pişman olacaksın. Adama bu yüzü veren sensin. Tükürüğe karşı, Ya Rabbi şükür deyip geçeceksin her zaman ki gibi.
O çıktı yüzümü yıkadım.oyle böyle değil.yuzum full tukruktu ve buradan gitmeye karar verdim.bu adam bana yakın olmamalı.deger verdikçe yine herşeyi mahvediyor.
Bosandiysan konuşma benle.benle yattın diyo.
Telefonu acmasam kapıma dayaniyo
İKi farklı kişiliği var

O çıktı yüzümü yıkadım.oyle böyle değil.yuzum full tukruktu ve buradan gitmeye karar verdim.bu adam bana yakın olmamalı.deger verdikçe yine herşeyi mahvediyor.
İKi farklı kişiliği var
Ööööhy

İKi farklı kişiliği var
Sizde de var bence o çoklu kişilik, sadece eski eşinizin hakkını yemeyelim şimdi. :deli:

Hem adamı evinize alıp görüşüyorsunuz ama baska biriyle yazışıyorsunuz.

Siz ne başka şehire gidebilirsiniz nede eski eşinizden kopabilirsiniz. O üye olduğu evlilik sitelerinden birini bulup sizi kendi isteğiyle bırakırsa ancak biter bu tükürmeli, yüz yıkamalı, kapıya dayanıp perde sökmeli tutkulu ilişkiniz.

Olan bu saçmalıklar arasında evladınıza olacak sadece. Ebeveynlerinden biri bile normal değil.

İKi farklı kişiliği var

İki farklı kişilik dediğiniz biri insan biri lama mı? 🙄🙄

Bence sadist ve mazoşist kavramlarını bir araştır. Sen o adamın saygın tarafını değil sadist tarafını seviyorsun. Aşağılanmak hoşuna gidiyor olabilir. Çocuklara deriz ya devamlı ailesi vurunca dayak arsızı diye. Bence sende öylesin. O muameye öyle alışmışsın ki o adam gelip seni aşağılamadan rahat etmiyorsun. Sen psikoloğa gittin mi hiç? Kıy paraya ve kurtar kendini. Hayatın boyunca kendine yapacağın en güzel iyilik bu adamdan kurtulmak olur. Bir arada oldukça çocuğa zarar veriyorsunuz. Ayrı ayrı ebeveynlik yapın. Yazık kuzuya çok üzüldüm.

Ne güzel boşanmışsın işte. Hayatını kurmuşsun. O adamı eve alma dedi herkes sana.

Zavallı çocuk anaya bak babaya bak. Sadece eski eşinizde değil sizde de büyük Bi sorun var.. Allah o yavrucağa yardım etsin. Bu kadar mı yoksunluk çekiyorsunuz?? Biraz evladınıza sarılın, ayaklarınız üstünde sağlam durun ama nerde varsa yoksa şiddet bile uygulasa erkek erkek.

Sende de var anormallik adamla takıla takıla demek ki. Bosanmıssın derdin ne. Sende tam ezilip buzulen üstünde hakımıyet kurulan bir kadın karakteri tasıyosun sorun şu bu durumu seviyosun. Yaşlara bakıyorum davranışlara bakıyorum cıks. Cocuk mundar olmasa bari...

Umarım çocuğu sizden alırlar. Gerçekten anne babalık bu değil, bunu biliyorsunuz değil mi?
Gerçi sizde haklısınız, tanıştığınız adamla koştur koştur evlenip hazır mıyım değil miyim demeden hemen çocuk yapmışsınız, ne diyebilirim ki. Sadece çocuğa üzülüyorum.

Bu söylediğim yanlış anlaşılmasın elbette şiddetin haklı gerekçesi olamaz. Ama sizin kendi güvenliğiniz için bu adama bu kadar karışık sinyaller yollamaktan vazgeçmeniz gerek. Karşı taraf zaten dengesiz, üstüne siz de kendimi çözecem derken adamla bir boşanıyorsunuz, bir tekrar görüşüyorsunuz, sonrasında gidip başkasıyla konuşmaya başlıyorsunuz. Kadın-erkek kim bu durumla karşılaşsa sinirlenir. Düzgün bir insan sinirini sağlıklı yollarla dışarı atar. Sizin eski kocanız gibi engellediniz diye 10dkde kapıya dayanıp yüzünüze tüküren biri, Allah korusun size zarar verebilir.

Kendinizin ve çocuğunuzun iyiliği için eski kocanızla ilişkinizi, çocuk harici konularda görüşülmeyen resmi bir seviyeye çekmeniz gerek acilen.

Back
X