Bu sefer arkadaşım için fikir alış verişi

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Merhabalar, derdime derman oldunuz şimdiye kadar teşekkürler şimdi ise sorun arkadaşımın kafa karışıklığı.

Bu arkadaşım erkek arkadaşı var yaklaşık 3,5 aydır arkadaşım seviyor keza sevgilisi de sevdiğini söylüyor ama sevgilisi aşırı ilgisiz. Telefon kullanmaz aramaz arada mesaj atarsa atar merak etmez ben ve diğer arkadaşlar bile nasıl sevgilisisiniz demişizdir.

İşin farklı boyutu ise bu arkadaşa talip olan başka biri var ilk başta arkadaşca yanaşmış sonradan anlatmış kendisini daha yeni tanıyor bu insanı da. Ama arkadaşım ise şimdiden samimi oldular genel de akşamları beraber çıkıp sohbet ediyorlar. Çocuk asla sevgili gibi davranmıyormuş gayet dostane.

Arkadaşım erkek arkadaşının doğum gününde kafede süpriz yaptı sevgilisine ve yukarda dediğim yeni tanıştığı erkek bile ona yardım etti vakti olmayacağı için süsleme malzemelerini kendi aldı gelip kafeye kendi kurdu sevgilisi gelmeden gitti. Kendi sevgilisi ise iş yerinden arkadaşlar da kutlama yapıcak diye yarım saat durdu onca hazırlığa süprize rağmen böyle duyarsız biri.

Yeni tanıştığı çocuk sen mutluysan bende mutluyum zaten sevmek illa yanyana olmak değildir gibi bir şey söylemiş.

Şimdi benim bu arkadaşım ikilem de kalmış durumda. Benim fikrim olmuyorsa zorlama ama kafası iyice karışık kendisi adına fikir alış verişi yapalım istedim. Oda zaten bende bu akşam kendisi de okuyacak şimdiden teşekkürler...

Çocuk sevgili gibi yaklaşmıyorsa bile duygularını ifade etmiş. Bence bu kadar samimiyet sevgilisi varken dosthane olsa bile yanlış. Arkadaşınıza sorun sevgilisine ilanı aşk eden birisiyle bu kadar yakın olsaydı durum onun için ne olurdu? Madem ilgisizliğinden şikayetçi ayrılsın bu kadar düşünceye gerek yok istediği gibi de yenisiyle rahat rahat görüşsün.

Benim sevgilim olacak ve ben ona sürpriz hazırlayacam ama o gidip iş arkadaşlarıyla kutlamaya gidecek saygısızca????????? O saniye ex olur benim için :KK62: Bence diğerini değerlendirsin :KK14:

Bir karar verirken rica ediyorum bağımsız olun. Bundan ayrılırsam o olur gibi düşünceler yerine "ben bu adamla mutlu muyum" diye düşünün, daha sağlıklı olur.

Benim sevgilim olacak ve ben ona sürpriz hazırlayacam ama o gidip iş arkadaşlarıyla kutlamaya gidecek saygısızca????????? O saniye ex olur benim için :KK62: Bence diğerini değerlendirsin :KK14:

Daha beteri sevgilisinin nerede olduğunu bilmezmi insan ? Haberi olmuyor konuş dedik konuştu yapısı böyleymiş diye üste çıkıyormuş saçma geldi bana diğer çocuğu da gözüm tuttu çok efendi çocuk ve daha çok vakit geçirir oldular bu sefer arkadaşım tutturdu ben aldatıyorum onu bu da saçma seviyorum arkadaşımı da yalnız bırakmak istemiyorum

Bir karar verirken rica ediyorum bağımsız olun. Bundan ayrılırsam o olur gibi düşünceler yerine "ben bu adamla mutlu muyum" diye düşünün, daha sağlıklı olur.

Haklısınız ve çok güzel dediniz benimde dediğim o mutlu değilsen zorlama işte.

Back
X