Bu sefer bebişim benimle heralde.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi reyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

reyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
245
0
96
İstanbul
bu sefer oldu galiba kızlaaaar reglime 4 gün kala test yaptım silikte olsa hemen çıktı bugün reglime 3gün var yine test yaptım yine çıktı çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...BÜYÜK ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSİN....

insallah...Allah'im gonlune gore versin :ecrin_bebek:iyi haberlerini bekliyoruz

tebrikler....Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin....

cnm hayırlı olsun allah hayırlısıyla saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin inş :)

bu sefer oldu galiba kızlaaaar reglime 4 gün kala test yaptım silikte olsa hemen çıktı bugün reglime 3gün var yine test yaptım yine çıktı çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...BÜYÜK ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSİN....

rabbım saglıklan vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın tatlım bızede dua et

çok çok çok teşekkürler kan testini yaptırınca mutlaka haber vericem belirtilerimi özellikle yazıcam öpüyorum sizi...

inşallah vardır.Allahım bizede tattırsın.

inşallah moonlight herkese dua ediyorum.....bugünkü idrar testinde ikinci çizgi biraz daha belirginleşti adete iki gün var adet günümde kan testi yaptıracam ve doktora gidicem...bu arada gribe yakalandım bol c vitaminiyle geçirmeye çalışıyorum..ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için doğal olarak biraz tedirginim.ama iyikide erkenden test yapmışım kendimi yormamaya çalışıyorum..

belirti varmıydı peki canım ? biraz bahsetsen bizede bizde ona göre umutlansak

belirti olmazmı hemde çok net.sol kasığımda batma ara ara adet olacak gibi sancılar hafif hafif mide bulantısı aşırı gaz hemen yorulma başımın sersem gibi olması...birde özel bişeyi paylaşim 4 kişi yemeğe gittik regle 1 hafta kala falandı söylemesi ayıp yediğimiz etin tadı ve içtiğim ayranın tadı feci kokmuş geldi ama diğerlerine tat kötü gelmedi hatta eşim senin hormonların değişmiş heralde dedi..yine 1 hafta kala eşimle sinemaya gittik film başladı nerdeyse susuzluktan ölecem beynime söz geçiremiyorum filme adapte olamadım o derece kötü oldum neyseki molada suya kavuştum:))) birde aşırı derecede simit yiyesim geldi yedim ve rahatladım bunlar ayrıntılardı umarım sıkmamışımdır...

rüyalara inanırmısınz bilmiyorum ama hamile olduğumu 3 kere peşpeşe gördüm ben rüyalara çok inanırım....bence rüyalarda bazen erken belirti olabilir

Back
X