selam..
ben 5 yıl biriyle çıkmıştım çok sewdim ve çok sewildim...ailem öğrenince brz sorun cıktı çnkü bize pek uymadıını düşündüler.. beraber olduğum insan da kaldıramadı ve ayrıldık..Çok üzüldüm çok acı cektim hergün agladıgmı bilirim..aylarca yatktan cıkmadım doktor gttim ılac kullandım..ailem de halime cok uzuldu hep ynımdaydılar...
Tam böleyken biriyle tanıştım arkdasımdı zaten herseyi anlttım ona da agladım cnku dostum olarak görüyordum..Zamalanla benle ilgilendiiini belli etti ve çıkmay başladık..
Bana inanılmaz deger werdiini söledi, beni aylrca cok mutlu etti gercktn bayan olarak onure edildim ilk defa..heryere beraber gittik, arkdaslryla akrabalaryla ailesyle tanıstım..
Cok zengin ve cok piç biriydi ama artık ciddi bsey yasamak istediini sölmişti.. İnanmıştım bende..Bu insanı kaybetmemek için her dediiini yaptım, beraber olmadık ama baya da yakınlaştık bütün tabularımı yıktım.. Birden tuhaflaştı 3 gün içinde az aramaya başladı, ben arayınca soguk konustu.. Ki normalde beni görmeden 1 gun gecrmez 100 kere arar..
Bgun telde cat die ayrılmak istyrm dedi we ayrldk..Aynı ünideyiz son senemiz hiç slmlaşmıyoruz, kızlarla görüşüyor sürekli ipini koparan biri gibi..
Ne yapmam grekir? beni basit biri olarak mı gördü onu bilmek istiyorum çok kafam takıyorum, ilk cıktııım insan bana dokunmaya kıyamazdı..bense bu insnı kaybetmemek için her dediini yptım..ne kadar salağım...
Arkdaslarım hiçbrsey yapmazsan geri gelir diolar... yada yapmalı mıııım? 1 ay oldu çıt yokeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile