Bu sefer de kavuşamayacağım

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
817
1.082
63
Bilmeyenler için bir süre önce tanıştığım çocukla arkadaşımı ayarlamaya çalışmıştım ama daha sonra o çocuktan ben hoşlandım.
Onun üzerine arkadaşça konuşurken birtakım gelişmeler oldu biribirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik.,
ama bunun heves mi yoksa aşka mı dönüşeceği konusunda ikimiz de kararsızız ve akışına bırakalımm dedik.
ama ben sanki gün geçtikçe daha çok bağlanıyor gibiyim.
O çok ilgilenmiyor.
günde 1 saat falan konuşuyoruz. Maalesef hanımlar bu sefer de kavuşmak yalan oldu.
neyse enn azından benden birazcık da olsa hoşlanmış olmasının ufacık şeyiyle avunuyorum.
benim aşktan yana hiç şansım yokmuş..
eskiden çok konuşmak isterdi ama şimdi halimi hatrımı dahi nadiren soruyor.
ben bu sefer de unutuldum

Yaşlar kaç ?
Bu arkadaşına birini ayarlama hikayesi hala var mı yahu ? Neden milleti birbirine ayarlıyorsunuz,ben de bunu hiç anlamam.
Neyse.Karşıdaki kişi hemen bağlanmamış olabilir,dediği gibi devam edin bir süre.Şahsen ben de daha yeni yeni hoşlandığım biriyle her gün saatlerce konuşup aşktan falan bahsetmezdim.Her şeyin bir sırası var.
Bir de bu kadar dramatik yaşamayın hayatı.Çok üzülürsünüz.

Bilmeyenler için bir süre önce tanıştığım çocukla arkadaşımı ayarlamaya çalışmıştım ama daha sonra o çocuktan ben hoşlandım.
Onun üzerine arkadaşça konuşurken birtakım gelişmeler oldu biribirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik.,
ama bunun heves mi yoksa aşka mı dönüşeceği konusunda ikimiz de kararsızız ve akışına bırakalımm dedik.
ama ben sanki gün geçtikçe daha çok bağlanıyor gibiyim.
O çok ilgilenmiyor.
günde 1 saat falan konuşuyoruz. Maalesef hanımlar bu sefer de kavuşmak yalan oldu.
neyse enn azından benden birazcık da olsa hoşlanmış olmasının ufacık şeyiyle avunuyorum.
benim aşktan yana hiç şansım yokmuş..
eskiden çok konuşmak isterdi ama şimdi halimi hatrımı dahi nadiren soruyor.
ben bu sefer de unutuldum
Sürekli durmadan yazışmak da bana saçma geliyor, eğer böyle bir şey istiyorsanız bu zorlamayla olmaz, karşıdaki kişinin de yapısı önemli. Bırakın biraz rahat olun, başka şeylerle ilgilenin

At binen kilic kusananin dedin yani :)

normal mi sizce?
daha yeniyiz
yeni tanışanlar tüm günlerini birbirine ayırıyor neredeyse
biz sanki 5 yıllık sevgili gibiyiz
Ne kadar süredir tanisiyorsunuz, yaşlar kaç? Genelde yaşlar biraz daha büyük olduğunda, iş güc yoğun olduğunda o saatlerce konuşma kısmı pek mümkün olmuyor gibi.

Back
X