bu sefer de olmadi :(

uzumsalkimi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
67
0
16
35
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve univ yıllarında pkolu olduğumu öğrendim 5 yıllık üniversite hayatımda 20 kilo aldım ve hala 68 kiloyum boyum 1,60 . 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadim 3 aydir duphaston kullanıyorum adetlerim evlendikten sonra daha duzenliydi ama gene de 30 gunde olmuyordum ben de dr a gittim bu hap korunma hapı değil dedi dr yumurtlama testi ile belirli gunlerde iliskiye girdik ama gene olmadı adetimin son gunu dundu ve suna karar verdim 2 günde bir ilişkiye giricem bu ay e artık olur heralde dua edin kızlar

Ins bizede nasip olur canim bende 1 bucuk senelik evliyim benimde olmadi daha

bu bayramda bır pkolu arkadasımın hamıle oldugunu oğrendım nasıl sevındım anlatamam hem arkadasım ıcın hem de kendım ıcın umut oldu ustelık arkadasıma dr dogal yollarla hamıle kalaazsın demıstı.ılac tedavısı gordu sadece ama hıc faydasını gormemıs sadece adetlerı duzene gırmıs . hapları bıraktıgı ay hamıle kalmıs cok guzel dı mı

Allahım bize de nasip etsin inş. benimde sol yumurtalığım da pko var bu ay çok umutluydum ama olmadı beklenen adet tarihimden 8 gün önce geldi kırmızılar :(

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve univ yıllarında pkolu olduğumu öğrendim 5 yıllık üniversite hayatımda 20 kilo aldım ve hala 68 kiloyum boyum 1,60 . 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadim 3 aydir duphaston kullanıyorum adetlerim evlendikten sonra daha duzenliydi ama gene de 30 gunde olmuyordum ben de dr a gittim bu hap korunma hapı değil dedi dr yumurtlama testi ile belirli gunlerde iliskiye girdik ama gene olmadı adetimin son gunu dundu ve suna karar verdim 2 günde bir ilişkiye giricem bu ay e artık olur heralde dua edin kızlar

bende ortaokul yıllarından beri pkosluyum.maalesef hergün ilişkiye girsen bile işe yaramayabilir.sen iyi birdoktora git ve bebek istediğini söyle ona göre tedaviye başla.

Bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyorum sen denemis miydin bunu daha önce:32:

evet denedim soğan kürünü.e2 değerimi daha aşağı düşürmekten başka hiçbir işe yaramadı yani faydası olmadığı gibi zararı oldu. bide bisürü uğraştığınla kalıyorsun.hangi şehirdeysen orda iyi bir tüp bebekçi bul.her kadın doğumcu bu işten anlamıyor ben o hataya düştüm sen düşme.boşuna maddi manevi kayıp yaşarsın benim gibi...

evet denedim soğan kürünü.e2 değerimi daha aşağı düşürmekten başka hiçbir işe yaramadı yani faydası olmadığı gibi zararı oldu. bide bisürü uğraştığınla kalıyorsun.hangi şehirdeysen orda iyi bir tüp bebekçi bul.her kadın doğumcu bu işten anlamıyor ben o hataya düştüm sen düşme.boşuna maddi manevi kayıp yaşarsın benim gibi...

Ben buyuk bir şehirde yasamiyorum maalesef ama etrafimda buyuk sehirler var tavsiyeni dikkate alicam teşekkür ederim bu arada hamile hic kalamadin mi sen yoksa kaldin mi

ben 3.aşılamada hamile kaldım.10 aylık bir kızım var umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder.

ben 3.aşılamada hamile kaldım.10 aylık bir kızım var umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder.

Arkadaşım duphaston hakkinda dediklerin doğru çıktı başka bir dr a gittim duphaston pkoslu hadtalarda kullanilmax dedi simdi adet olmayi bekliyorum hormon tahlilim normal cikmis ilacin etkisi olabilir dedi bidahaki ay ilacsiz normal degerlerime bakıp tedavi uygulucam dedi sağ ol sen icime kurt dusurmeseydin hala bosuna o hapi kullanip bos yere hormon yuklucektim kendime

Merhabalar
Ailemde pcoslu çok, özellikle büyüklermizde var. Her birinin 3-4 çocuğu olmuş.

Hem de tedavisiz.

Bu soğan kürü hiç yokken, daha kimse konuşmazken bile bizim ailede kadınların hep içtiği, rahim hastalıklarından bir çeşit korunma ilacı olarak gördüğü bir yöntem olarak kullanılmış. Bende de pcos var ama henüz çocuk düşünmediğimden kullanmadım. Ama bu yolla hamile kalan çok biliyorum, denemekten çekinmeyin. Ben de bir dönem adet düzenleme için içmiştim, faydası oluyor.

Ayrıca bal-tarçın-çörekotu karışımı da yumurtalıkları çalıştırıyor, bir araştırın derim.

Back
X