- Konu Sahibi uzumsalkimi
-
Ins bizede nasip olur canim bende 1 bucuk senelik evliyim benimde olmadi daha
Allahım bize de nasip etsin inş. benimde sol yumurtalığım da pko var bu ay çok umutluydum ama olmadı beklenen adet tarihimden 8 gün önce geldi kırmızılar
Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve univ yıllarında pkolu olduğumu öğrendim 5 yıllık üniversite hayatımda 20 kilo aldım ve hala 68 kiloyum boyum 1,60 . 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadim 3 aydir duphaston kullanıyorum adetlerim evlendikten sonra daha duzenliydi ama gene de 30 gunde olmuyordum ben de dr a gittim bu hap korunma hapı değil dedi dr yumurtlama testi ile belirli gunlerde iliskiye girdik ama gene olmadı adetimin son gunu dundu ve suna karar verdim 2 günde bir ilişkiye giricem bu ay e artık olur heralde dua edin kızlar
bende ortaokul yıllarından beri pkosluyum.maalesef hergün ilişkiye girsen bile işe yaramayabilir.sen iyi birdoktora git ve bebek istediğini söyle ona göre tedaviye başla.
Bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyorum sen denemis miydin bunu daha önce
evet denedim soğan kürünü.e2 değerimi daha aşağı düşürmekten başka hiçbir işe yaramadı yani faydası olmadığı gibi zararı oldu. bide bisürü uğraştığınla kalıyorsun.hangi şehirdeysen orda iyi bir tüp bebekçi bul.her kadın doğumcu bu işten anlamıyor ben o hataya düştüm sen düşme.boşuna maddi manevi kayıp yaşarsın benim gibi...
ben 3.aşılamada hamile kaldım.10 aylık bir kızım var umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder.
ben 3.aşılamada hamile kaldım.10 aylık bir kızım var umarım Allah en kısa zamanda sana da nasip eder.
Bu konuyu açtıktan tam 2.5 ay sonra hamile kaldım; ) Allahım a cok şükürdarısı tum isteyenlere olsun
senin adına çok mutlu oldum. inşallah sağ sağlim yavrunu kucağına alırsın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?