Bu sefer dert değil

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
merhaba kızlar bugüne kadar hep sorunlarımdan bahsettim,son açtığım konudada yeni bir işe başlayacağımı eski işyerimden çıktığımı anlatmıştım..
neyse gelelim konuma pazartesi işe başladım ilk günler hep çekingenlik olur ya hani hiç öyle birşey yaşamadım herkes o kadar iyi ki rüya gibi sanki. herşey çok düzenli kurumsal hani o dizilerde gördüğümüz şirketlerden ayy nasıol mutlu nasıl huzurluyum anlatamam.

maşallah diyelim nazar değmesin lütfen

dızılerde gorudgumuz fırmalar
soyle denıze nazır ozel odalar
mesaı saatı yok
ısın oldumu cekıp gıdersın sorun yok oyle bır yermı :)
konusmak ıcın daha erken ama hadı hayırlısı olsun

dızılerde gorudgumuz fırmalar
soyle denıze nazır ozel odalar
mesaı saatı yok
ısın oldumu cekıp gıdersın sorun yok oyle bır yermı :)
konusmak ıcın daha erken ama hadı hayırlısı olsun

yok bacım o kadar da değil yaww nerde bende öyle şans deniz görünüyor ama çok dikkatli bakman lazım :) doğru diyorsun konuşmak için çok erken ama ne bileyim mutlu oluyorum işte bakalım zaman ne gösterecek umarım iş arkadaşlarımdan nefret bediyorum diye bir konu açmak zorunda kalmam

ne iş yapacaksın peki maaşın filan iyimi ? bende ılk ıse basladıgımda cok morelım bozulmustu daha ocne kurumsal bır fırmada calısıyordum bana bınadan tutta ınsanların gıyımıne kadar hersey abes gelmıstı sımdı 3 sene dolacak memnunum ısımı sevıyorum

genel müdür asistanı olarak başladım maaşı diğer yere göre çok çok iyi aynı zaman da 3 ayda bir çift maaş ve yılda iki kere sosyal yardım gibi gibi gibi yani adamlar sürekli para veriyor anlayacağın :) bende şu an severek gelip gidiyorum

aman aman dikkatli ol egosu yuksek ınsanlarla calısmak zor
hadı hayırlısı olsun ıs hayatında neler neler oluyor da gecıyor maasın ıyımıs cıft maas varmıs yardım varmıs daha ne olsun
Allah daım etsın

sağol bacım allah razı olsun

Bir derdin yoksa konuyu uygun bir yere açsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…