bu sefer gerçekten bitti herseyde var midir bir hayir :(

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
konularimi biliyosunuz kizlar. daha oncede acmistim. sevgilimle sacma sapan bi iliskimiz vardi. yemedigim hakaret kalmazdi sinirlendiginde.

ama iyiykende resmen goklere cikarirdi. etraftan herkes imrenirdi cok sanslisin diye. cok iyi davranir cok guzel surprizler yapardi.

belki bu iyi oldugumuz gunler aklima geldigi icin belki cok sevdigim icin icim yaniyor gercekten zor geliyor kizlar :/

eski konularimi okuyunca kurtulduguna sevin diyosunuz ama oyle olmuyor :/ona gore de ben sucluymusum. oyle bi duruma sokuyo ki senin yuzunden diyip diyip duruyo. iliski de benimde cok hatalarim oldu burda anlatmadigim .

ustelik askerde su an.

atlatir miyim bunu nasil atlatilir :/

Herşey geçer zamanla,ölüm'e çare yok sadece...

Son düzenleme:
Adam senin paranı kullanıyordu canım daha ne istiyorsun kurtuldun sadaka ver

Yok ben anlayamayacağım bu mantığı. Yemediğim hakaret kalmazdı diyorsunuz ama seviyorsunuz size hakaret eden biri ağzıyla kuş da tutsa hayatınızda olmamalı zaten yapmayın ne olur üzmeyin boş yere kendinizi..

Adam senin paranı kullanıyordu canım daha ne istiyorsun kurtuldun sadaka ver

onu da problem yapmis. ben ona demistimki ne kadar rahat istiyosun. nasil dersin bunu ben seni kullaniyo muyum yani. bundan sonra
copun gecmesin bana dedi. cok alinmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…