bu sefer gerçekten kararlıyım en az 10 kilo veriyorum...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zileley zileley ley ley diye evde halay çekip zıplamak istiyorum dün 78.400 çıktığım tartı bana şimdi 77.000'ı gösteriyooooooooooooooo

zileley zileley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley

ve kutlamayı kenan doğuludan bangır bangır doktoru açıp tepişerek yaptımmm.. hadi kızlarrrrrr bakın 1 akşam da tamı tamına 24 satte 1 kilo 400 gram verdim bunu hep birlikte başarabilirizzzzzzzzzzz... istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.. hiç bi kızartma, ekler pasta ve börek bizi bu amacımızdan vazgeçirecek kadar önemli değil..

biliyorum pek inanılacak gibi değil ben de inanamıyorum ama bu sabah aç karnına tartıya çıktım ve bana dedi ki kilon 76.000 pazartesi akşamından bugüne kadar 2 kilo 4 gram vermişim. büyük ihtimalle vücudumda ödem vardı o gitti o yüzden bu kadar fark oldu ama mutluluğumu tarif edememmm :)

ve sabah kahvaltım

öncelikle ayılmak için bi kahve içtim tek şekerli
ardından 3 tane gün kurusu kayısı

1 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk ebatında taze peynir
ve 1 tane salatalık

saat 10a doğru yeşilcay içicem :):)

kızlaarrr spora ve diyete başlayalı tam 17 gün oldu toplam 4 kilo verdim şuan 74.400üm.. çok yediğim günler ve öğünler de oldu mesela 2 tane lahmacun yediğim, dürüm yediğim, börek yediğim, çikolata ve pasta yediğim de oldu.. şu an son bildirimi yapmak istedim...

ne sporu yapiyorsunve haftada kac gün ne kadar süre? ögrenebilirmiyim karamel.. 17 günde 4 kilo hemde bukadar cok kacamakla harika, umarim yakinda 6 li rakamlari da görürsün..

fitness yapıyorum işten çıkıp gidiyorum yaklaşık 1buçuk saat.

bu arada bu sabah 73.300 çıktımmmm

sabah uyanınca en az 2 bardak su içiyorum önce daha sonra 2 dilim kepek ekmekle tost

öğlen salatalık ve kuru kayısı

akşam da evden işyerine bişeyler alıyorum ıspanak vs. saat 5te onu yiyorum sonra yatana kadar su dan başka bişey sürmüyorum ağzıma

Back
X