arkadaşlar merhaba.bugüne kadar hep okumakla yetindim ama insan bi süre sonra dayanamıyor.ben pko luyum.iki yıldır korunmuyorum ve bebeğim olmuyor.iki kere klomen kullandım yumurtalarım büyüdü ve çatlatma iğnesi olmadan çatladılar ama sonuç hüsran.şuan hap falanda kullanmıyorum.bu psikloji delirtcek beni kendiimi sürekli hamile hissediyorum.daha önceki aylar böle olmamıştı.bendeki belirtilere gelince..adetim 3 gün gecikti bazen gecikebiliyor kasıklarımda çok ağrı var az önce eğilince daha çok ağrıdı.ayrıca miğde bulantısı az.fakat eğilince ekşime gelio ağzıma.tatlı isteğim devam ediyor herzamanki gibi.göğüslerimde öle belirgin bi ağrı koyulaşma yok çok hafif sızı var.belim çok ağrıyor.koyu renk çamaşır giydimden dolayı leke falan göremedim.şimdi açık renk giymeye dikkat ediyorum:)))))ve en önemlisi kokusuz su gibi akıntım var.oldum sanıp vc ye koşuyorum ama renksiz ve baya ıslanmışım.30 yada 31 günde adet olutrum ben.adetime bir gün kala test yaptım ama çıkmadı.geç yumurtlama oldundan olabilir diye düşünüyorum.ama ümitlenmekte istemiyorum.her ay umutla beklemek ne kadar kötüymüş
ödüm kopuyo ya hastalancam diye
ayrıca ayaklarım ya şişti yada bana öle gelio ama ağrıdkları kesin.ayakkabının içinde fenalık geçiriyorum oturduğum halde.ve bacaklarıma vuruyor kasıklarımın ağrısı

Son düzenleme: