bu sefer olacak gibi

melikee77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
114
125
103
48
kızlar çiaya başladım bugün 2 günüm sizlerede belki ihtayacı olan olur diye buradan gün gün yazacağım

bugün sabah 2 yumurtayı zor yedim karnımı tok hissediyorum tartıya çıktım74 400 çıktı dün akşam bir kase yoğurdu zor yedim normalde sürekli aç olan ben çok ilgin yemek yiyemiyorum

çiada 9 günüm bayadır yazamadım 73 kiloyum çok iştahım yok zorla bişeyler yiyorum 9 günde 3 kilo verdim normalmi ama herzaman diyette zorlanan ben hiç zorlanmadım açlık yok gibi birşeydi sanırım çianın içinde bulunan omega iştahımı azalttı diye düşünüyorum

bugün sanırım 11 günüm artık pek günleri saymıyorum bugünde tartıda 73 çıktım sanırım yavaş yavaş veriyorum toplamda 3 kilo verdim diye düşünüyorum bugün sabah 2 yumurta yedim 2 bardak ıhlamur içtim ara öğün canım istemedi bende yemedim öğlen 2 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba ve 3 kaşık kadarda yoğurt yedim az öncede çialı yoğurt yedim yüksek ihtimal akşam birşey yiyemeyebilirim çünkü akşamları artık canım istemiyor akşam yemek listemde biftek ve salata var belki yersem zorla salatayı yiyebilirim çünki dünde akşam yemeği yiyemedim canım istemiyor bu akşam biraz göbek kaslarım için mekik çekmeyi düşünüyorum bu diyetim şimdilik iyi gidiyor diğer diyetlerde 10 günden sonra açlık nöbeti geçirerek diyeti bırakırdım hiç bırakasım yok şimdilik

Back
X