bu sefer olacak inşallah

canmart80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
24
2
286
Adana
kızlar 3.micro denememin sonucunu bugün alacağım.İnşallah bu sefer olacak.İdrar testinde 2 çizgi çıktı ama hala korkuyorum. Bana dua edin hepiniz.Umarım isteyen herkesin bebişleri olur tez zamanda:Saruboceq:

ınşallah güzel haberlerini bir an önce alırız. Ne güzel bak 2. çizgi çıkmış. Bence tamamdır; şimdiden hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah

aaa ne güzellll :teytey:
şimdiden tebrikler canımmm allahım ayırmasın sizi :Saruboceq: gözün aydın darısı başımıza :Saruboceq:

olmuşşş işteee :d
maşallahhhh

canım tebrik ederim.Ne güzel bir haber verdin bize:1hug:

peki hamileleik belirtilerini yaşadın mı? kaçıncı gün başladı belirtiler? Benim bugün transferden sonraki 3. günüm de... Bİraz rahatlamaya ihtiyacım var...

canım aslında transferin ilk günlerinden itibaren kasıklarımda sancı ve belimde ağrı vardı.6. günden sonra hafifledi ama yine de tam anlamıyla geçti diyemem. Ayrıca sık idrara çıkma ve özellikle idrarımı beklettiğimde çok fazla karın ağrısı oluyordu hala devam ediyor.İnşallah senin bebişlerin de tutunmuştur ve bize sende yazarsın buradan müjdeli haberi
:Saruboceq:

aaa ne güzellll :teytey:
şimdiden tebrikler canımmm allahım ayırmasın sizi :Saruboceq: gözün aydın darısı başımıza :Saruboceq:

inşallah olmuştur ilk denememde de pozitif çıktı ama sonra kimyasal gebelik gwlişti.Yine öyle olmasından korkuyorum.Çok mutlu oluyor çünkü insan birden hayallerin yıkılıyor.Çok kötü.Allah herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

hepinize teşekkür ediyorum.inanın o zor bekleme sürecinde hep sizlerin yazdıklarını okuyarak ümitlendim.İnşallah güzel haberi alırım ve sizlerle paylaşırım belki birilerine destek-ümit oluruz diye.Hepinizi çooook seviyorum umarım herkesin mutlu haberlerini paylaşırız bu kocaman grupta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…