• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer oldu galiba hamileyim

canım çok çok çok çok... tebrik ederim Zoru başardınız.:hooray:.. Bundan sonra kendine çok dikkat et, hiçbirşeyi dert etmekaydirigubbakcemile3... Allahım engüzel günlerini görmenizi nasip etsin, acılarını yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:

Canım benim de transferimin 4. günü. Ama hiç belirtim yok.:çok üzgünüm: Senin belirtilerin ne zaman başladı?

canım çok çok çok çok... tebrik ederim Zoru başardınız.:hooray:.. Bundan sonra kendine çok dikkat et, hiçbirşeyi dert etmekaydirigubbakcemile3... Allahım engüzel günlerini görmenizi nasip etsin, acılarını yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:

Canım benim de transferimin 4. günü. Ama hiç belirtim yok.:çok üzgünüm: Senin belirtilerin ne zaman başladı?

öncelikle çok çok çok sağolasın canım.Allahım sana da yaşatsın bu duyguyu.Benim belirtilerim transferden sonra 3-4 gün hafif sancı ve bel ğrısı vardı sonra herkes azaldı diyor ama bende devam etti hatta zaman zaman arttı.Göğüslerim de gerginlik ve hassasiyet vardı halada var.Ama herkeste aynı belirtiler olmuyor bünyeye göre değişiyor.İnşallah bebişin tutunmuştur zaten ilk 4 gün çok önemliymiş.ben çok fazla yatmadım ama ağır bir işte yapmadım normal yaşantıma biraz daha dikkat ederek devam ettim.Müjdeli haberlerini de duymak ümidiyle Allah bebişlerine kavuştursun canım:Saruboceq:

kızlarrrrrrrr sonucumu öğrendim.12,gün 198 çıkmış.Doktorum 15 gün sonra usg için gelirsin dedi.İnşallah bir problem olmaz.Darısı hepimizin başına.:sm_cool::1hug:

öncelikle seni tebrik ediyorum canım. benim de 12. gün 198 çıkmıştı:) şuan 7+2 gebeyim. :CüvCüv: allah tamamına erdirsin isteyenlere nasip etsin.

benim ilk denememdi. transferden sonra benim hiçbir belirtim olmadı. belirti yok diye sakın moralinizi bozmayın. ve sadece transferin olduğu gün dinlendim. ertesi gün itibariyle normal hayatıma geri döndüm. kızlar hep söylüyorum bence bu işin sırrı moral ve pozitif düşünce ve sonrası allaha kalmış. he tabi bi de iyi doktor seçimi:):nazar:

Benim de 12 günüm 197 çıkmıştı :).
Çok tebrik ederim canım.TAnrım sağ salim 9 ay yaşatır inşallah...

öncelikle seni tebrik ediyorum canım. benim de 12. gün 198 çıkmıştı:) şuan 7+2 gebeyim. :CüvCüv: allah tamamına erdirsin isteyenlere nasip etsin.

benim ilk denememdi. transferden sonra benim hiçbir belirtim olmadı. belirti yok diye sakın moralinizi bozmayın. ve sadece transferin olduğu gün dinlendim. ertesi gün itibariyle normal hayatıma geri döndüm. kızlar hep söylüyorum bence bu işin sırrı moral ve pozitif düşünce ve sonrası allaha kalmış. he tabi bi de iyi doktor seçimi:):nazar:

teşekkür ederim canım.İnşallah keseyi de görürüz.Senin gebeliğin tek mi yoksa ikiz mi .Allahım 9. ayın sonunda hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.:Saruboceq:

Benim de bu sefer oldu sanirim. 14 Mayista transfer olmustu ve 26 mayis test gunum olmasina ragmen ben dayanamayip bugun kan testi yaptirdim ve sonuc 45. Doktorum hamile oldugumu soyledi ama tabi 2 gun sonra tekrar test yaptircam. Iki katina cikmasi gerekiyor sanirim. Bu arada ben de hic bir belirti olmadi. Birsey hissetmeyenler kesinlikle negatif dusunmesinler. Kan vermeden once doktora da soyledim hic bir belirti yok diye ve o da zaten bu kadar erken bir belirti olmayacagini soyledi. Sanirim bu olay kisiden kisiye cok degisiyor.

Benim de bu sefer oldu sanirim. 14 Mayista transfer olmustu ve 26 mayis test gunum olmasina ragmen ben dayanamayip bugun kan testi yaptirdim ve sonuc 45. Doktorum hamile oldugumu soyledi ama tabi 2 gun sonra tekrar test yaptircam. Iki katina cikmasi gerekiyor sanirim. Bu arada ben de hic bir belirti olmadi. Birsey hissetmeyenler kesinlikle negatif dusunmesinler. Kan vermeden once doktora da soyledim hic bir belirti yok diye ve o da zaten bu kadar erken bir belirti olmayacagini soyledi. Sanirim bu olay kisiden kisiye cok degisiyor.

ay canım yaaaaa... bana ne güzel moral oluyorsunuz.... benim de 4. günüm ama hiçbir belirtim yoooookkkkk....senağlama tam umutsuzluğa düşüyorken senin ve realisttt in yazısını gördüm tekrar umutlandım.... Tebrik ediyorum, zoru başardınız, allahım bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....a.s.

Merhaba.Hayırlı olsun.Ne güzel haberler moral oluyor.Benimde hiç bir belirtim yok transferimde 16 mayıs.Kara kara düşünüordum neden hiç belirti yok die.Allah tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:

tebrikler hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun sonuna kadar hamileliğin koay geçsin sağlıklı olsun

teşekkür ederim canım.İnşallah keseyi de görürüz.Senin gebeliğin tek mi yoksa ikiz mi .Allahım 9. ayın sonunda hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.:Saruboceq:

Üç tane embriyo transfer edilmişti. hatta test sonucumda 198 di. ikiz diye ümitlenmiştik ama tek canım. olsun hayırlısı olsun. sağlıklı sıhatli bir gebelik doğum ve bebiş nasip etsin allah. geçen ctesi kalp atışlarını dinledik. bugünde beşte randevumuz var ultrason kontrolü için. allah isteyen herkese nasip etsin. :nazar::Saruboceq::nazar:

selam kızlar bende bekleyenlerdendim hemde 3 yıldır fakat,kayseride bir doktora gittim bana çok güzel bir tedavi uyguladı ve şuanda hamileyiiiim 4 haftalık ve şunuda söyleyim arkadaşlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çok rahat belli oluyor hamile olduğunuz.bunu ben her 2 -3 güne bir kan tahlili yaptırdım ilişkiden 10 gün sonrasından beridir biliyordum hamile olduğumu.

sub0938
Kullanıcının Profilini Göster
sub0938 kullanıcısına özel mesaj gönder
sub0938 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine sub0938 üyesini ekle

#465 Bugün, 12:12
sub0938
Papatya

Giriş tarihi: May 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ilk başta ovitrelle diye bir iğne yaptı daha sora serephone diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım o ilaçta bitti 1 hafta sonra gel 1 iğnemiz var dedi plengly diye 2 toz 1 su şeklinde iğne yaptı ve ben şimdi 4 haftalık hamileyim bu doktoru mutlaka tavsiye ediyorum arkadaşlar kayseri özel erciyes hastanesi çetin arık daha benim gibi hamile kalan kaç tane tanıdığım var zaten bende onların tavsiye ve ısrarları ile gittim gittiğimin 3 ayını hamile olarak geçiriyorum

Back
X