Bu sefer pes etmek yokkk !!! ^Zayıflayalmm Güzelleşelimm ^

Kemkum

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
156
28
323
35
Muğla
Kendime günlük tutarak daha iyi kilo vericemi vede kendimi daha motive edicemi düşünüyorum.
Merhabalar arkadaşlar 1 ay önce diyete başladım. Kasim 25 de tartiya ciktigimda 80 kiloydum. Ben turizm işinde çalıştığım icin kışın ewdeyim. Ve önümüzdeki yaza kilolarımdan Kurtulmuş sekilde girmek işe baslamak istiyorum. Şu an 75.2 kiloyum. şu anki hedefim 60 kiloya düşmek. İnşallah sağlıklı bi şekilde kilo veririz herkese başarılar :D

Sabah
Bir dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir
Salatalik
Haşlanmış bir yumurta
7 tane zeytin
3 tane acı bibet
Yeşil çay

1 saat ayni tempoda durmadan yürüyüş

Kahvaltı yi geç yaptığım icin oglen bir tutam maydanoz 1 tane muz

20dk yavaş tempoda koşu

Aksam yemegi bol domatesli Menemen ve yogurt

3 litre suda icildi

Hayirli lsun gunlugun,iyi yapmissin gunluk acarak.
Hedeflerimiz ayni.insallah hedefimize ulasiriz en kisa zamanda.

Ya birde ben herşeyi erteliyorum zayıflayınca şunu alırım saçımı söyle yaparım manıkür yaprırırım falan sanırım kilo almak özgüvenimi zedeledi.

Hayirli lsun gunlugun,iyi yapmissin gunluk acarak.
Hedeflerimiz ayni.insallah hedefimize ulasiriz en kisa zamanda.
İnşallah cnm senin nasıl gidiyor diyet ?
Ya birde ben herşeyi erteliyorum zayıflayınca şunu alırım saçımı söyle yaparım manıkür yaprırırım falan sanırım kilo almak özgüvenimi zedeledi.

Aynen bende öyle bi kıyafet almak istiyorum zayiflayinca alirim bosa para vermym simdi die düşünüyorum. Bn hele bi yere gidecek olsam on tane pantalon giyip çıkarıyorum hic birini yakıştıramiodm kendime :/

Ewe sewgili günlük geldik yine tarti günümüze :)
Gecen hafta yılbaşı dolayısıyla bi 3 günlük kaçamak yapıldı
Pilavlar, kızartmalar, kofteler ,ekmek arasi fast food falan iste boyleydi
Ama buna ragmen bugün tartıda 72 kg gördüm cok şükür :)))
72kg olmusmmmm
Yürüyüşe biraz ara verdim ip atliyorum bugunlerde :)

Sewgili günlükcm tartı günüm yarındi ama bn bugun biraz kacamak yapicm icin bu sabah tartnmistm sonucc : 71.5 kg :)

Bugun kendime ödül verdim sabah deniz kenarında arkadasla kahvaltı dilediğimce yedim kaymak recel ekmek :)
Sonra sinemada patlamis mısır ve sprite ictim :)
Sonra öğlen dürüm cigkofte ayran yedim :)
Aksamda ekmeksiz balik ve salata :)

İnşallah haftaya altmıslara inmisss olurm cok istiyorum artk bunu :)

Sonunda 6lı rakamları gördüm oleyyyy :21:
Bugun tartndmm 69kg :46:
Kendime ödül vrrdm akşam yemeğnde doyana kadar zeytinyağli sarma yedim 1 paketde canpare :9:

Tebrikler canim.ikimizde bugun 69 u gormusuz tartida.ha gayret gidicek kalanlarda.
İnşallah cnm ya gittikce kilo vermesi zorlaşıyor gibi gelmeye başladı:18:
Sporda yapmıyorum bayadan oda etkiledi ama kac kilo gitti kalmış 9 kg
:16:
Onuda veririz biz bu azimle , bakalim önce kim daha çabuk verecek :34:

Veee bir pazartesi daha geldi . Malum tartı günü :46:
68kg olmusm :21:
Vücut alıştı artk haftada 1 kg vermeye bu aralar sporda yapamıyorum ama buna göre yine sonuç güzel ve sağlıklı olması güzel :54:

Uzun zamndn snra geldm günlükcm diyeti bozdum sayılmaz. Ama yawasldi kilo vermm. Yürüyüşe ağırlık vermeye basldm istediğimi yiyorum ama o kötü .
Bugun tartldm 64.5 kg olmusm. Hedefe az kaldı ha gayret :))))))

Ewet bir haftayı da geri de bıraktk günlükcm :46: gecen hafta hergün bir saat yürüyüş yapildi tabi yemek konusunda kacamakda yapıldı ama sonuc hosuma gitti bugun tartndm 63kg olmusm :21: hedefe son 3 ha gayret olacak inşallah :16:

Back
X