Bu sefer sevdim ama karşılıksız

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
Hiç aşık olamayacağım sanıyordum.Ama oldu.Ben aşık oldum.Yaşadığımı hissediyorum.Bir yandan çok mutluyum bir yandanda çok mutsuz.Çünkü aşık olduğum kişi arkadaşım.Bana o gözle bakmayacağını biliyorum.Beni sevmediğini biliyorum.Beni çok umursamıyor bile.Hatta belkide başkasından hoşlanıyor hissediyorum o kıza bakışlarından,davranışlarından.Belkide sadece kuruntu yapıyorum.Kafayı yemek üzereyim kimseye anlatamıyorum.İçimde tutamıyorum.Napıcağımı bilmiyorum.Başka kızlarla konuştuğu zaman deli oluyorum.Sinileniyorum kendimi tanıyamıyorum.Benimle ilgilenmediğinde o kadar mutsuz oluyorum ki.Ona bunları anlatamam.Ya beni sevmediğini söylerse o zaman arkadaşlığımızıda kaybederim.Bana söylediği herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum sonra kendimi salak gibi hissediyorum.Bana bir tavsiye verin lütfen ben ne yapacağım?

Bu durumda verilebilecek en önemli tavsiye: onun söz ve hareketlerini yorumlayip farkli anlamlar yüklemeyi birak!Bu yasima kadar ögrendigim birsey varsa oda seven erke tutsanda baglasanda yine gider sevdigini söyler,söylemiyorsa sevmiyor demektir.Eger sen onun sana karsi ilgisiz oldugunu düsünüyorsan fazla baglanmadan onu unutmaya calis derim.Ilerde ayrilmak daha agir olacak cünkü.Ahhhhh biz kadinlar yokmuyuz en akillimiz bile sevince aptal asik oluyor malesef

Böyle üzülüp, her hareketinden bi anlam çıkaracağına arkadaşlığını da bitir ki önünü görebil.
Olmayacağını düşündüğün bi iş için zaman harcama.
Seviyor olsaydı seni mutlaka bi şeyler yapardı bence.
Hem eminim ki senin hal ve hareketinden, tavrından, duruşundan anlıyordur ona karşı bi şeyler hissettiğini.
Hatta bu sebeple seni umursamıyor da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…