Bu sefer son kararim

20 yaş için erken sorumluluk altına girmişsiniz.
Görünce tabiki birşey yapmayın.
Neticede kararlar verilmiş,ailenizden biri ile gidin size ait olan eşyaları toplayın.

Bu geleceği görememek değil, bile bile lades demek. Evlenmeden önce huzurlu olmayan bir ilişki evlendikten sonra da olmaz. Daha yaşınız küçük. Hayat tecrübesi olsun size.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Eğitiminizi tamamlayın. Kendinize yatırım yapın bundan sonra. Mutlu olursunuz umarım.

19 yaşında evlenecek kadar aceleniz neydi gerçekten çok mu önemliydi hemen evlenmek siz zaten daha gençliğinizin başındasınız eşiniz kaç yaşında ki demek ki o da daha olgun değilmiş çok çok erken yanii. Aileniz bu kadar sorun yaşadığınız biriyle bu kadar da küçükken nasıl göz yumdu aklım ermedi zaten sonunuz belliymiş önceden de barışmanız evlenmeniz hata olmuş biraz olgunlaşmadan mantıklı karar verecek duruma gelmeden evlenmeyin ya hayırlısı olsun hakkınızda

Kolay kolay boşanın diyenlerden değilim fakat ailesi tarafından yönetilen kendi iradesi olmayan erkekler altmış yaşına da gelseler aynılar değişmezler eşlerinin ömürlerinden çalarlar.Böyle adamlardan koca da baba da olmaz.Önünüze bakın okul okuyun bir meslek edinin ki daha sonraki süreçte daha iyi bir evlilik yapma şansınız olmasa dahi hayatınızı rahatlıkla idame ettirecek maddi gücünüz ve kendinize güveniniz olsun.Bu eşiniz olacak kişiyi aklınızdan çıkarıp değerli olduğunuzun farkına varın en bakımlı halinizle karşılarına çıkıp onların ne kadar değersiz olduğunu onlara hissettirin...

Şu kadınları ailesine gondermemesindeki amaçları ne ? Bilen var mı ya geçen kv ile onu konuştuk inş gorumcemin kocası da eşim gbi olur diye inş öyle olur eşimden şükür böyle şeyler gormedim. Ama merak etme gün gelir devran döner biri de kızını ona göndermez terbiyesiz.

Alnın ak kafan dik olsun sakın yere bakma ne kaybettiğini anlasın haysiyetsiz
Benim vicdanim cok rahat onlarin hepsi bana cektirdi ettiklerini bulsunlar insallah

Aynı yaştayız bende evlendim sanki bir bok var gibi erken yaşta dul damgası yiyeceğiz Yok yere

Back
X