Bu sefer umutlanmıştım

Gamzeligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
179
70
98
Kızlar merhaba adetim 10 gün gecikmişti bende kendi kendime bi umut sevinmeye başlamıştım bel ağrıları iştahım açılmıştı karnımda ve kasığımda batmalar vardı ama 10 günde az bi süre değil kendi kendime 15 gün olsun test yapayım demiştim ve bu sabah bir baktım ki adet olmuşum eşimde bende kahrolduk sizce hala bir umut var mı yerleşme kanaması falan dedikleri mi acaba ama öyle lekelenme gibi de değil off

Yerleşme kahverengi pıhtı gibi lekelenme olur cnm hayırlısı olsun inşallah bidahaki ay kalırsın

Neden test yapmiyorsun canm. Bukadar zaman nasil sabrettin. Boyle tedirgin beklemek daha yipratici. Belki kimyasal gebelik olmustur.

Şimdi eczaneden bir test alıp yaptım tek çizgi çıktı kimyasal gebelik olup olmadığını nasıl anlarım ki
Hiç test yapmadiysan anlayamazsin canm. Sadece gec hasta oldum diye düşünürsün. Uzulme eger oyleyse bir sonraki ay tutma ihtimali daha yüksek oluyor genelde. Allah gonlune gore versin insaallah en kisa zamanda nasip olur.

Hiç test yapmadiysan anlayamazsin canm. Sadece gec hasta oldum diye düşünürsün. Uzulme eger oyleyse bir sonraki ay tutma ihtimali daha yüksek oluyor genelde. Allah gonlune gore versin insaallah en kisa zamanda nasip olur.

Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…