bu sefer yardım edin bari bişiler yazın

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
96
683
İstanbul
kızlarr gebelikle ilgili genelde size konu açtığımda çoğuna 2 tane cevap yada konum silinip gidiyor. kusura bakmayın sitem ettiğime ama napıyım. Neyse gelelim konuya şimdi dr bana 2. düzel ultrasona girmemi istedi 3 isim verdi siz bunlardan birine gittinizmi veya yakınlarınızda giden oldumu bana bilgi verirmisiniz

Op. dr Fehmi Yazıcıoğlu
İstanbul Prenatal( diye bir merkez) ve
Yaşam hastanesine salı günleri gelen bir dr bunlardan birine giden varmı kızlar bi yazın nolur yaa fazla zamanım yok yarın halletmem gerek bu işi

merhaba canim,
ben su anda 16 aylik olan ogluma 5 aylik hamileyken Nisantasindaki Prof. Dr. kilic Aydinli'ya gittim ayrintili ultrason icin. Cok taninmis bir doktor ve super bir makinasi vardi. 1 saat surdu bakmasi ama herseyi inceledi. Kesinlikle tavsiye ederim. Sevgiler
Ece

güzelim sana cevap verebilmek için o drları tanıyor olmamaız gerekli nerden bilelim bikere burda herkes istanbullu değil yada istanbuldanolsa bile koca istanbul yani senın yıne konu silinip gider herhalde.druna guven söylediği isimlerden birine git bence hayırlısı sağlıkla inşallah

merhaba canim,
ben su anda 16 aylik olan ogluma 5 aylik hamileyken Nisantasindaki Prof. Dr. kilic Aydinli'ya gittim ayrintili ultrason icin. Cok taninmis bir doktor ve super bir makinasi vardi. 1 saat surdu bakmasi ama herseyi inceledi. Kesinlikle tavsiye ederim. Sevgiler
Ece

cnm rica etsem bana iletişim bilgilerini verebilirmisin

sevecon canım ben 2 ci düzey ultrason derken 2 li tarama testin den bahsediyorsun sanırım.
ben dr. fehmi yazıcıoğlu na yaptırdım kendi dr. onu tavsiye etti fehmi beyin yeri mecidiyeköy de
eğer gidersen fiyatı da 170 ytl 2 li tarama testi nin fiyatı ve çok memnun
kaldım herşeyi ni gördü bebeğimin tavsiye ederim canım. bu arada sen ne kadarlık oldun. ben 18+5

Son düzenleyen: Moderatör:
canım merhaba ben prof dr Atıl yüksele gittim alanında en iyisi diye tavsiye ettiler..kadın doğum doktoru olan teyzemin kızıda ona gitti..oldukça ünlü bir doktor..randavu almak bile çok zor oluyor..internete bir yaz bak..

sevecon canım ben 2 ci düzey ultrason derken 2 li tarama testin den bahsediyorsun sanırım.
ben dr. fehmi yazıcıoğlu na yaptırdım kendi dr. onu tavsiye etti fehmi beyin yeri mecidiyeköy de
0212 272 67 10 eğer gidersen tel verdim fiyatı da 170 ytl 2 li tarama testi nin fiyatı ve çok memnun
kaldım herşeyi ni gördü bebeğimin tavsiye ederim canım. bu arada sen ne kadarlık oldun. ben 18+5

cnm ben 20+0 ım herkes bu dr çok öneriyor ama bayramdan sonraya randevu veriyolar

canım tavsiye ederim git zaten kime gidersen git bayram sonrası verirler randevu
canım sen okmeydanı özel gidiyordun hala orayamı gidiyorsun bide artık senin
cinsiyet belli olmuştur. cinsiyeti ne bebişinin

cnm dr ordan ayrıldı oyüzden balat orahayim e gidiyorum dr iyi çok ilgili. bebekte her gittiğimizde ayak ayak üstüne göstermiyo yaaa:(

cnm dr ordan ayrıldı oyüzden balat orahayim e gidiyorum dr iyi çok ilgili. bebekte her gittiğimizde ayak ayak üstüne göstermiyo yaaa:(

hayırlısı canım allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
mesala yaşınla hamile kaldığın ayı toplarsan çift sayı çıkarsa erkek tek sayı çıkarsa
kız diye duydum birde 2 li tarama testinde beta hcg değerin 50 nin altındaysa erkek
üstüyse kız diye söylüyorlar ne kadar gerçek bilemiyorum benim değerim 36,7 çıktı
ve yaşımla kaldığım ayın toplamı da çift sayı çıktı bu durum da erkek çıkıyor kısmetse ayın 6 sında kontrolum var o zaman inş. öğrenirim.

hakkında hayırlısı olsun cnm ama ben inanmıyorum kesin sonuç ultrason dr çok uğraşıyo yerinden oynatmak için belki gösterir cinsiyetini diye ama yok açmıyo çok inatçı. inş seninki gösterir. benimkide artık ayrıntılı ultrasona kaldı

kızlarr gebelikle ilgili genelde size konu açtığımda çoğuna 2 tane cevap yada konum silinip gidiyor. kusura bakmayın sitem ettiğime ama napıyım. Neyse gelelim konuya şimdi dr bana 2. düzel ultrasona girmemi istedi 3 isim verdi siz bunlardan birine gittinizmi veya yakınlarınızda giden oldumu bana bilgi verirmisiniz

Op. dr Fehmi Yazıcıoğlu
Yaşam hastanesine salı günleri gelen bir dr bunlardan birine giden varmı kızlar bi yazın nolur yaa fazla zamanım yok yarın halletmem gerek bu işi

merhaba
bu dr gittinizmi ? ve memnun kaldınızmı?

Op. dr Fehmi Yazıcıoğlu
Fehmi Yazıcıoğlu'nu önermiyorum kendisine gittim bu dönemdeki doktorların neden bu kadar ruhsuz ve anlayışsız olduklarını anlamakta zorlanıyorum

Back
X